Bemutatjuk
szponzorainkat és kiállítóinkat

GYÉMÁNT SZPONZORAINK

Az AI-Robotics a mesterséges intelligencia használatán alapuló robotikai  megoldások  értékesítésével,  telepítésével  és  szervízelésével  foglalkozik.  A Geek+® és a Gaussian Robotics hivatalos magyarországi partnereként vállalatokra szabott egyedi logisztikai és takarító megoldásokkal válaszol a piac sürgető kihívásaira. Pontosság, aznapi kiszállítás, biztonság. Ezek az egyre erősödő hívószavak, melyek minden iparágat érintenek.


Kattintson ide és ismerje meg az AI-ROBOTICS-t

A LeasePlan 1,9 millió autót üzemeltet 32 országban. A több mint 50 éves
tapasztalattal rendelkező vállalat küldetése, hogy ügyfelei számára a
legmagasabb szintű, jövőálló flottaszolgáltatásokat nyújtsa és
rugalmasan biztosítson számukra bármilyen autót, bármikor és bárhol.
Ezáltal az ügyfelek a saját tevékenységük fejlesztésére koncentrálhatnak
közben pedig élvezhetik az operatív lízing nyújtotta szolgáltatásokat.


Kattintson ide és ismerje meg a LeasePlant >>>

ARANY SZPONZORAINK

A 100%-ban magyar tulajdonú Gamma Digital Kft egy dinamikusan fejlődő mérnök vállalkozás az ipari automatizálás, a rendszerintegráció és az intralogisztika területén. Több mint 150 főből, többségében villamosmérnökből álló csapatunk fővállalkozóként vállalja komplex anyagmozgató és raktározási rendszerek tervezését, kivitelezését és rendszerfelügyeletét 7/24-ben.  Referenciáink között megtalálhatók automata magasraktárak, vezető nélküli targonca (AGV) flották, szortírozó és komissiózó rendszerek, palettázó és célgépkiszolgáló robotcellák, mobil raktári robotok. Saját fejlesztésű SCADA-rendszer, továbbá moduláris MFCM, WMS és MES rendszer áll partnereink rendelkezésére. Elégedett partnereink megtalálhatók többek között az autóipar, az élelmiszeripar, a gyógyszer- és vegyipar területén Magyarországon és szerte Európában. Iparág-specifikus igényeket (pl. GAMP, GxP, FDA, Integra, stb.) is ki tudunk szolgálni.


Kattintson ide és ismerje meg a Gamma Digitalt >>>

A Konica Minolta Business Solutions Europe magyarországi leányvállalatként közel 18000 irodai és nyomdai berendezést üzemeltetünk országszerte. Több száz vállalatnál végeztünk nyomtatási és dokumentumkezelési optimalizálást, és számos ügyfelünknek segítettünk az operatív (pénzügy, logisztika, beszerzés, hr, it, egyéb) és üzleti munkafolyamataik digitalizálásában és hatékonyabbá tételében, és nem utolsó sorban videó alapú IoT technológiákkal támogatjuk a vállalatokat. Szakértő kollégáink, csapataink, vállalatirányítási és IT rendszereink révén több, mint 2000 ügyfelünknél biztosítjuk a folyamatos és napi szintű szolgáltatást magas színvonalú ügyfélélmény és szolgáltatási minőség mellett.


Kattintson ide és ismerje meg a Konica Minoltát >>>

ROBOTCENTER Innovations  Zrt.  – Intralogisztika Autonóm Robotokkal

Az Autonóm Mobil Robotok (AMR)  integrálását 6 éve elsőként kezdtük el Magyarországon. Felhasználva 35 éves automatizálási és célgépépítési  tapasztalatainkat komplett megoldásokat kínálunk fröccsöntő-, forgácsoló-, és szerelő üzemek teljes anyagáramlásának, belső logisztikai feladatainak robotizálásához. Szinte minden feladatra ajánlunk megoldást:  pl.  raklapok, paletták, ládák, dobozok, kézi kocsik mozgatásához. Az általunk képviselt AMR-ek teherbírása akár 2000 kg ; emelési magassága  4m is lehet. Megoldjuk az ERP és WMS rendszerekbe történő integrálást, és legyártjuk a kiegészítő berendezéseket: görgő-pályákkal, kamerás rendszereket, Picking robotokat is.

Új termékünk a Takarító Robot, amelyek az üzemfenntartás hatékonyságát növelik. 24 órás szervizzel , csere robotokkal állunk vevőink rendelkezésére.


Kattintson ide és ismerje meg a Robotcentert >>>

EZÜST SZPONZOR

A Dyntell Software cégcsoport egy 21 éves, magyar tulajdonosi hátterű nemzetközi vállalat, ahol üzleti szoftver megoldások fejlesztésével, bevezetésével és alkalmazás integrációval foglalkozunk.

Cégünk fő termékei a Dyntell ERP Integrált Vállalatirányítási Rendszer (amely gyártás-logisztikai magból fejlődött ki, és a mai napig a gyártási folyamatok adminisztrációja, kontrollja, tervezése a szenvedélyünk), a Dyntell Bi Üzleti Intelligencia és Adatelemző Rendszer, valamint Ipar 4.0 megoldásaink.

Küldetésünk, hogy szakértelmünkkel és saját fejlesztésű ügyviteli megoldásainkkal segítsük a magyar cégvezetőket abban, hogy a rendelkezésre álló – általában óriási – adatmennyiségből hasznos, adatokon alapuló következtetéseket vonhassanak le, ezáltal versenyképesebbé, termelékenyebbé téve cégeiket, így növelve profitjukat.


Kattintson ide és ismerje meg a Dyntell-t>>>

SZEKCIÓ SZPONZORAINK

Az elmúlt időszak minden korábbinál erősebben rámutatott a digitalizáció szükségességére. A Modern Vállalkozások Programjának fő célkitűzése a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű, elsősorban infokommunikációs technológiák iránti érzékenyítése, szemléletformálása. A Program díjmentes szolgáltatásokkal (személyes, díjmentes audittal és tanácsadással, cégre szabott fejlesztési terv elkészítésével) igyekszik a hazai cégeket a digitális eszközök bevezetésére ösztönözni.


Kattintson ide és ismerje meg a Modern Vállalkozások Programját >>>

Az IMPERIAL Logistics Kft. egy nemzetközileg elismert logisztikai szolgáltató. A vállalatcsoport több, mint 70 éves múlttal rendelkezik és a világ számos országában jelen van.
A Imperial Logistics Kft. Győrben az Audi Hungaria Zrt. logisztikai partnere 2012 óta.
2021-ben 1100 embert foglalkoztatott 10 Milliárd Forint éves árbevétellel.


Kattintson ide és ismerje meg a Imperial Logistics-t >>>

A Raben Group 2010 óta van jelen Magyarországon a 14 európai piacon működő cégcsoport fontos tagjaként. Tevékenysége a teljes ellátási láncra kiterjed a közúti, tengeri és légi szállítmányozástól az átfogó szerződéses logisztikai szolgáltatásokig. Többek között kiterjedt európai hálózatának, valamint hazai telephelyei kiváló elhelyezkedésének is köszönhetően a Raben a gyűjtőszállítmányozási piac meghatározó szereplője. Számos iparág szereplőinek nyújt hatékony megoldásokat, legyen szó kis-, közepes vagy nagyvállalatról, raktározásról, értéknövelő szolgáltatásokról vagy dedikált disztribúciós lehetőségekről.


Kattintson ide és ismerje meg a Rabent >>>

SSI SCHÄFER CSOPORT – AZ INTRALOGISZTIKA SZAKÉRTŐJE
Több mint 80 éve az intralogisztika világában. Az SSI Schäfer Csoport a világ vezető moduláris raktári és logisztikai megoldások megvalósítója. A vállalkozáscsoport világszerte mintegy 70 leányvállalatánál fejleszti azokat az innovatív koncepciókat és raktártechnikai megoldásokat, amelyek az intralogisztika jövőjét alakítják. Az SSI Schäfer hat kontinensen fejleszti és telepíti innovatív iparág-specifikus megoldásait. Az SSI Schäfer Systems International Kft. 1994-óta képviseli Magyarországon az SSI Schäfer Csoportot.


Kattinton ide és ismerje meg az SSI SCHÄFER Csoportot >>>

KIÁLLÍTÓK

Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat. Célunk, hogy partnereinket a lehető legmagasabb szakértelemmel támogassuk és szolgáljuk ki.


Kattinton ide és ismerje meg a Condutive Kft-t >>>

A GLABs olyan logisztikai megoldásokat kínál gyártó cégek és logisztikai raktárak számára, melyekkel teljes körűen kezelhető a telephelyen felmerülő összes szállítmányozási és rakodási feladat. Megoldásaink között szerepel a Time Slot Management, a Yard Management, a Transport Management, a Raktári Konzol szoftver, valamint az ehhez szükséges hardverek is.


Kattinton ide és ismerje meg a Glabst >>>

A HGL Group Hungary Kft. egy 1994-ben alapított magyar tulajdonú, klasszikus és különleges logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállakozás. Csapatunk hosszú évek alatt felhalmozott szektorspecifikus tapasztalatokkal és mély szakmai tudásal bír, ugyanakkor a családi tulajdonú cégekre jellemzően a dolgozói elkötelezettség nálunk különlegesen mély és kollégáink személyes partneri kapcsolatai is igen nagyra értékeltek. A nemzetközi szállítmányozási szolgáltatások mellett, azaz a teljes és részrakományos közúti, légi és tengeri szállítmányozáson kívül, belföldi szállítási, disztribúciós, raktározási és vámügynöki szolgáltatást is nyújtunk partnereinknek. Egyik különlegességünket, az időkritikus szállítási megoldásunkat a világ legnagyobb, erre a különleges szállítási szegmensre szakodosodott, angol tulajdonú cégével meglévő stratégiai partnerkapcsolatunkra építve, globális lefedettséggel biztosítjuk partnereinknek, valamint egyedülálló vámkezelési megoldásainkkal és speciális engedélyeinkkel vámügynökségünk akár az év minden napján, éjjel-nappal kiszolgálja megbízóinkat. Működésünk középpontjában a különleges bánásmódot, kiemelt gyorsaságot és fokozott biztonságot igénylő, nagyértékű és érzékeny áruk szállítása és kezelése áll. Partnereink között tisztelhetjük a világ legnagyobb autóipari, filmipari, műanyagipari és orvostechnikai gyártóit, kereskedőit és szolgáltatóit.


Kattinton ide és ismerje meg a HGLt >>>

A több mint 65 éves múltra visszatekintő Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik az anyagmozgató gépek, illetve a raktári és anyagmozgatási rendszerek területén. A közel 30 éves múltra visszatekintő Jungheinrich Hungária Kft. Magyarországon piacvezető, egyúttal felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásában.


Kattintson ide és ismerje meg a Jungheinrichet >>>

A Login Autonom Employee Software iparvállalatok komplex személyügyi kérdéseit a termelési területen kezeli, olyan adatgyűjtő és elemző szoftvermegoldásokkal, amik a kiadáscsökkentéstől és hatékonyságnöveléstől a jogi megfelelésen át, a munkavállalók megtartásáig több síkon jelentenek megoldást.
Magyar szoftverfejlesztőcég vagyunk, nemzetközi és magyar ügyfelekkel. A 28 éves fennállásunk során megismert humánerőforrás, termelési és szervezeti kihívásokra fejlesztünk szoftveres megoldásokat. Hiszünk az emberi tényezőket kizáró technológia problémamegoldó képességében, és abban, hogy segítségével emberségesebb és értelmesebb rendszereket tudunk megvalósítani.


Kattintson ide és ismerje meg a Logint >>>

Logi-Kom Kft. az üzleti logisztikai feladatokra specializálódott tanácsadó cég. Fő tevékenységünket két fő csoportba sorolhatjuk:
1. Logisztikai koncepció tervezés zöld barna mezős beruházásokhoz (gyárak, raktárak, telephelyek)
2. Operatív logisztikai fejlesztés. Logisztikában felmerülő hibákat elemzzük, fejlesztésükre terveket javaslatokat dolgozunk ki, kérés szerint kivitelezés projektmenedzsmentjét is vállaljuk.
Termékünk: Logi-Kocsi vonatos beltéri anyagmozgató eszköz, és kiegészítői.
Munkánk során összhangba hozzuk az elméleti megoldásokat a gyakorlat követelményeivel, és bevezetésükben is részt veszünk, így nem csak megmutatjuk az utat, hanem végig is kísérjük rajta megbízóinkat!


Kattintson ide és ismerje meg a Logi-Kom-ot >>>

Cégünk a Reményi Csomagolástechnika Kft. 1991 óta van jelen a csomagolástechnika területén.
Célunk, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk. Arra összpontosítunk, hogy a hatékonyság növelése érdekében időt és költséget takarítsunk meg partnereink számára.
A 30 év alatt megteremtett infrastruktúra-, raktárak, kiskereskedelmi üzletek, légpárnás fólia gyártó üzem, gépkocsi flotta, integrált számítógépes vállalatirányítási- és tanúsított minőségirányítási rendszer-segítségével járulunk hozzá partnereink maximális megelégedettségéhez.
A termékeink iránt érdeklődők számára a webáruházunk is közvetlen kapcsolatot biztosít. Vevőink a multinacionális vállatok mellett, a kis- és közepes vállalkozások és magánemberek egyaránt.


Kattintson ide és ismerje meg a Reményi Csomagolástechnikát>>>

A tanacsadas.online által nyújtott szolgáltatások három fő területre fókuszálnak:
-megmutatják az üzleti szektornak a lead generálás leghatékonyabb eszközeit
-megteremtik a lehetőséget, hogy partereik jelenléte kiemelkedő legyen az online térben
-eszközöket adnak a vezetők kezébe, hogyan váljanak inspiratívvá és miként hozzanak ki többet a beosztottakból

Megmutatjuk, hogyan tudja elérni az ideális ügyfeleit anélkül, hogy PPC(Facebook, Google, LinkedIn) kampányokra költene?
Portfóliónk részét képezi a honlapok létrehozása/megújítása és ezáltal az online jelenlét erősítése, a grafikai munkák támogatása és a marketing tanácsadás.


Kattinton ide és ismerje meg a tanacsadas.onlinet>>>

Az UniOffice Rendszerház Kft. fő profilja a hibrid és Home Office munkavégzést támogató (tanúsított) irodai szoftverek készítése. Ezen kívül rendezvényszoftverek készítésével foglalkozunk. Két fő termékünk az online rendezvényt szervező és lebonyolító EventManager platform, valamint az MLBKT Kongresszust is segítő SmartEvents® rendezvény applikáció


Kattinton ide és ismerje meg az UniOffice-t>>>

SZEKCIÓ ELŐADÓK

Az Etisoft évek óta az átfogó Auto ID megoldások vezető szolgáltatója.
Közel 30 éve gyártunk öntapadó címkéket, modern ipari jelöléseket és funkcionális elemeket.     Innovatív megoldásokat tervezünk és valósítunk meg az ipari automatizálásban és a termelés automatizálását támogató informatikai rendszerekben. Kínálunk Auto ID eszközöket, Print & Apply rendszereket, AGV alapú intralogisztikai rendszereket, látórendszereket és megoldásokat az RFID technológián belül.


Kattinton ide és ismerje meg az Etisoft-ot>>>

MÉDIAPARTNEREK










jelentkezzen szponzornak, kiállítónak

Legyen az elsők között
Foglalja le a helyét!



Kérdése van? Írjon nekünk!

Mutassa meg magát a szakma krémjének!