KAPCSOLAT

GLABs

 A GLABs szoftvercsalád létrejöttét a tudatos, digitalizált logisztika ihlette, a fejlődést tartjuk szem előtt, mindezt a piac igényeihez igazítjuk. 2014-es első szoftver indulása óta rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a telephelyi logisztikai problémák, főként a rakodás managementtel kapcsolatos problémák feltérképezésében és a megoldásában.

Kezdetben online időkapu (Time Slot Management) szoftver szerepelt megoldásaink között, mára, többek között, a Yard Management, Transport Management, Task Management, a Check-in terminál, a Kamionhívó Mobil App és a Rendszám alapú automatikus telephelyi be- és kiléptetés is a GLABs termékei közé tartozik.

A GLABs digitális megoldásaival a gyártó, kereskedelmi és logisztikai cégek a rakodások tervezésétől kezdve a rakodások lezárásáig, teljes körűen kezelhetik folyamataikat. A szoftvereink kiegészítik egymást, így a szállítási igénytől kezdve, a fuvarmegbízás kiosztás, rakodás tervezés, időkapura érkezés, a telephelyi forgalom management, a csomagolási és rakodási folyamatokon keresztül egészen a szállítmány távozásáig kezelhetők a telehelyen felmerülő feladatok.

Szoftvereink mellé hardver megoldásokkal is támogatjuk a telephelyek digitalizációját: információs displayek a raktárnak, és a portának, kamion hívó kijelzők, raktár tablet, rámpa foglaltság  szenzor. A Self Check-in Terminál, ami önkiszolgáló felületet biztosít a sofőrök számára a bejelentkezéshez érkezéskor, így kontaktus mentessé teszi a járművek érkeztetését. Rendszám alapú automatikus be- és kiléptetéssel amellett, hogy gyorsítjuk, átláthatóbbá és biztonságosabbá is  tesszük a telephelyi gépjármű forgalmát. Legújabb fejlesztésünk a GLABs Truck Call applikáció: a telephelyre rakodásra érkező sofőrök mobilapplikáción kapják meg a rakodási utasításokat, pl.: hívás, rámpa szám, rakodás státusz, így közvetlen kommunikációt alakítunk ki a sofőr és a raktár között. Ennek köszönhetően gyorsan, egyszerűen és nyelvi akadályok nélkül irányítható a telephelyi rakodás.

A konferencián előadóként és kiállítóként veszünk részt, standunkon az érdeklődők ízelítőt kaphatnak a telephelyi rakodás management megoldásinkból. Megtekinthetik és kipróbálhatják szoftveres és hardveres megoldásaikat, többek között a Check-in terminált egyszerűségét, vagy Kamionhívó Mobil Applikáció praktikusságát.

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!