Early bird jelentkezési határidő: 2022. szeptember 7.

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. október 12. 12:00

A RÉSZVÉTELI DÍJAKRÓL

 • Az "early bird" jegyárak szeptember 7-ig érvényesek. A szeptember 5-ig beérkezett jelentkezőknek proforma számlát küldünk a kedvezményes díj befizetéséhez. A kedvezményes részvételi díj legkésőbb 2022. szeptember 30-ig befizetendő.
  Ha a kedvezményes részvételi díj (early bird jegyár) 2022. szeptember 30-ig nem kerül befizetésre, abban az esetben az early bird részvételi díj-teljes részvételi díj különbözetet kiszámlázzuk és a jelentkező köteles azt megfizetni.
 • Az intézményi tagok számára biztosított extra kedvezményes „early bird” jegy nem lemondható, viszont a részvevő személye szabadon változtatható 2022. október 14-ig.
   
 • A tagi kedvezményes árak csak érvényes MLBKT tagsággal vehetők igénybe. A tagságnak legalább október 31-ig kell érvényesnek lennie. Ha csatlakozni szeretne az MLBKT-hoz itt megteheti: https://logisztika.hu/belepes/
 • A 3 napos részvételi díj tartalmazza a szakmai programon és kísérőeseményeken való részvétel lehetőségét, az ebédeket, a kávészüneteket mindhárom napon és a szerda esti vacsorát; 
 • A 2 napos részvételi díj tartalmazza a szakmai programon és kísérőeseményeken való részvétel lehetőségét, az ebédeket, a kávészüneteket a két kiválasztott napon, és a szerda esti vacsorát; 
 • Az 1 napos részvételi díj tartalmazza a szakmai programon és a kísérőeseményeken való részvétel lehetőségét, az ebédet és a kávészüneteket a kiválasztott napon; 
 • A belépők nem tartalmazzák a szállást és a csütörtök esti bankettet, arra minden esetben külön szükséges belépőjegyet vásárolni.
 • A bankettre külön kell belépőt vásárolnia. A belépő kizárólag október 20-án este 18 órától másnap reggel 9 óráig jogosít fel a rendezvény helyszínén való tartózkodásra. Ezen időpontok előtt vagy után, csak érvényes napijeggyel lehet a rendezvény területén tartózkodni. Ennek hiányában a szervező jogosult napijegyet számlázni a résztvevőnek.
 • Kiállítói napijegy csak akkor váltható, ha mellé kiállítási standot vagy szponzori csomagot választ a cég. A kiállítói napijegyek az aznapi ebédet, a kávészüneteket, a szakmai programon és kísérőrendezvényeken való részvételt tartalmazzák.  
  A szponzori csomagok tartalmazhatnak a szakmai programra is érvényes belépőjegyeket. 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A részvételt lemondani kizárólag írásban lehet, a kongresszus@logisztika.hu címre megküldve:

2022. október 10-ig lehet költségmentesen lemondani, október 14-ig pedig 30% adminisztrációs költség levonásával.

2022. október 15-től lemondás, illetve nem megjelenés esetén már nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől.  
A kiküldött számla/díjbekérő összegének be nem fizetése nem minősül lemondásnak. 

Váratlan megbetegedés miatti lemondás esetén hivatalos orvosi igazolást kérünk a lemondás mellé csatolni. Ebben az esetben lehetősége van másik kollégának átadni részvételi jegyét, vagy a részvételi díjat 10% adminisztrációs költség levonása után visszautaljuk. 

Speciális lemondási feltételek: 

Azearly bird” jegyek nem visszaválthatóak, de a résztvevő neve írásban módosítható legkésőbb október 14-ig a kongresszus@logisztika.hu címre megküldve.

EGYÉB RÉSZVÉTELI TUDNIVALÓK

 • A regisztrációt követően mindenkinek automatikus visszajelző levelet küldünk e-mailben! Kérjük, ellenőrizze SPAM mappáját is! Amennyiben nem kapott visszaigazoló levelet, kérjük, keresse Titkárságunk munkatársait! 
 • A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. 
 • Részvételével elfogadja, hogy neve, cégneve és beosztása a többi résztvevő számára nyilvánossá váljon a részvevők listájában. 
 • Az esemény sajtónyilvános. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a logisztika@logisztika.hu címen kérhető!  
 • A helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja. Ha ehhez nem kíván hozzájárulni, levélben jelezze a kongresszus@logisztika.hu címre. 

 

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

 • A Szálloda és a Szervező (MLBKT) semmilyen felelősséget nem vállal a 30. Kongresszusra regisztrált, valamint meghívott vendégei káráért a következő esetekben (a teljesség igénye nélkül): kormányzati rendelkezések, elektromos rövidzárlat, rendkívüli időjárási események és ezek direkt következményei, élelmiszerekkel és italokkal vagy más cikkekkel kapcsolatos tilalmak, utazás vagy szállítás, vis major. Ezen túlmenően a rendezvényre érkező, ott bármilyen minőségben résztvevő személy(ek) értéktárgyaiban bekövetkezett károkért, ezek elvesztéséért sem az MLBKT, sem a Szálloda nem felel.
 • Az MLBKT nem vállal felelősséget a 30. Kongresszusra regisztrált, valamint meghívott vendégei által okozott károkért, ezen károkért a kárt okozó vendég a felelős a Szálloda felé. Az okozott károkat a Felek aláírt jegyzőkönyvben rögzítik.
 • Bármilyen dekoráció vagy ismertető anyag csak a Szervezővel történő előzetes egyeztetés után helyezhető ki a helyszínen vagy a termek falain.

 • A Kiállító kizárólagosan felel azokért a tárgyakért (pl. technikai eszközök), amelyeket behoz a Szállodába.
 • Az MLBKT nem vállal felelősséget a 30. Kongresszusra regisztrált, valamint meghívott vendégei tulajdonát ért olyan kárért vagy veszteségért, amely a Szálloda területén történt, különösen sérülékeny felszerelés, illetve vagyontárgyak esetén, amelyeket a részvevő, valamint meghívott vendége hozott a Szálloda területére és nem rendelte meg külön őrzésüket. Amennyiben a tulajdonost kár vagy veszteség érte azt azonnal tudatni kell az MLBKT-n keresztül a Szálloda vezetőségével. Az általános biztonsági eljáráson kívül a Szálloda felajánl további biztonsági felügyeletet minden olyan eseményre, ahol erre a Megrendelő igényt tart megegyezés szerinti áron. Tároló helyiség is igénybe vehető sérülékeny és értékes felszerelés esetén szintén megegyezés szerinti áron.
  Ha a kiállítónak, részvevőnek erre igénye van, jelezze a szervezők felé.

RÉSZVÉTELI DÍJAK


EARLY BIRD JEGYEK
/ szeptember 7-ig:
 

Tagság/Napok                       3 nap                              2 nap                              1 nap 
Intézményi tag                    99.000,-                           99.000,-                           69.000,- 
Egyéni tag                          116.000,-                          99.000,-                           69.000,- 
Nem MLBKT tag               134.000,-                         119.000,-                           79.000,- 

NORMÁL JEGYEK / szeptember 8-tól: 

Tagság/Napok                        3 nap                               2 nap                             1 nap 
Intézményi tag                   119.000,-                         99.000,-                           69.000,- 
Egyéni tag                           136.000,-                         99.000,-                           69.000,- 
Nem MLBKT tag                154.000,-                         119.000,-                        79.000,- 

OKTATÓI JEGYEK főállású oktatók számára:

Tagság/Napok                        3 nap                               2 nap                              1 nap 
Oktató                                   79.000,-                           64.000,-                          44.000,- 

BANKETT JEGY október 20-a estére:

28.000,- Ft+áfa