Early bird jelentkezési határidő: 2021. október 8.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. november 3.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK HELYSZÍNI RÉSZVÉTEL ESETÉN

Ha az eseményt a meghirdetett módon az aktuális jogszabályoknak megfelelően megvalósítjuk Tapolcán, akkor a következő részvételi és lemondási feltételek érvényesek:

A jelenleg érvényes járványügyi szabályok értelmében az eseményen személyesen csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.

A részvételi díjak tartalmáról:

  • A 3 napos részvételi díj tartalmazza az üléseken és kísérőeseményeken való részvétel
    lehetőségét, a streamelt előadások visszanézhetőségét; az ebédeket, kávészüneteket mindhárom napon;
  • A 2 napos részvételi díj tartalmazza az üléseken és kísérőeseményeken való részvétel lehetőségét, az ebédeket, a kávészüneteket a két kiválasztott napon;
  • Az 1 napos részvételi díj tartalmazza az üléseken és a kísérőeseményeken való részvétel lehetőségét, az ebédet és a kávészüneteket a kiválasztott napon;
  • A bankettre külön kell belépőt vásárolnia. A belépő kizárólag november 11-én este 18 órától másnap reggel 9 óráig jogosít fel a rendezvény helyszínén való tartózkodásra. Ezen időpontok előtt vagy után, csak érvényes napijeggyel lehet a rendezvény területén tartózkodni. Ennek hiányában a szervező jogosult napijegyet számlázni a résztvevőnek.
  • Kiállítói napijegy csak akkor váltható, ha mellé kiállítási standot vagy szponzori csomagot választ a cég. A kiállítói napijegyek a kiállítói területek és az előadásokon való részvételt is tartalmazzák. A kiállítói napijegyek az aznapi ebédet, a kávészüneteket, a kísérőrendezvényeken való részvételt tartalmazzák.

    A szponzori csomagok tartalmazhatnak a szakmai programra is érvényes belépőjegyeket.

A belépők nem tartalmazzák a szállást és a csütörtök esti bankettet, arra minden esetben külön szükséges belépőjegyet vásárolni.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Biztosítsa a helyét már most! Az elmúlt évben többször megtapasztaltuk, hogy az aktuális jogszabályi változások hatással lehetnek terveinkre. November még messzinek tűnhet, ám hamar elszalad az a
pár hónap. Ha nem szeretne lemaradni az év supply chain eseményéről, akkor regisztráljon biztonságban, mert változás esetén is lehetősége lesz
a) a megvett jegyét felhasználni
b) átcserélni az új helyzetnek megfelelően*
c) visszakapni a befizetett jegy árát, amennyiben az eseményt vészhelyzeti intézkedések miatt vagy a szervező döntése következtében a meghirdetett módon nem sikerül megvalósítani.

*November 3-ig módosíthat a megvásárolt jegytípuson, helyszíni jegyét online-ra cserélheti.
Ebben az esetben visszatérítjük a már befizetett díjkülönbözetet.
A részvételt lemondani kizárólag írásban lehet: 2021. november 2-ig lehet költségmentesen, november 8-ig pedig 30% adminisztrációs költség levonásával.

2021. november 9-től lemondás, illetve nem megjelenés esetén már nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől.

A kiküldött számla összegének be nem fizetése nem minősül lemondásnak.
Egészségügyi okból történő lemondás esetén hivatalos orvosi igazolást kérünk a lemondás mellé csatolni. Ebben az esetben lehetősége van másik kollégának átadni részvételi jegyét, vagy a részvételi díjat 10% adminisztrációs költség levonása után visszautaljuk.