Bemutatjuk szponzorainkat és kiállítóinkat

GYÉMÁNT SZPONZORAINK

A LeasePlan 1,8 millió autót üzemeltet 29 országban. A több mint 50 éves
tapasztalattal rendelkező vállalat küldetése, hogy ügyfelei számára a
legmagasabb szintű, jövőálló flottaszolgáltatásokat nyújtsa és
rugalmasan biztosítson számukra bármilyen autót, bármikor és bárhol.
Ezáltal az ügyfelek a saját tevékenységük fejlesztésére koncentrálhatnak
közben pedig élvezhetik az operatív lízing nyújtotta szolgáltatásokat.

ARANY SZPONZORAINK

ROBOTCENTER Innovations  Zrt.  – Intralogisztika Autonóm Robotokkal

Az Autonóm Mobil Robotok (AMR)  integrálását 6 éve elsőként kezdtük el Magyarországon. Felhasználva 35 éves automatizálási és célgépépítési  tapasztalatainkat komplett megoldásokat kínálunk fröccsöntő-, forgácsoló-, és szerelő üzemek teljes anyagáramlásának, belső logisztikai feladatainak robotizálásához. Szinte minden feladatra ajánlunk megoldást:  pl.  raklapok, paletták, ládák, dobozok, kézi kocsik mozgatásához. Az általunk képviselt AMR-ek teherbírása akár 2000 kg ; emelési magassága  4m is lehet. Megoldjuk az ERP és WMS rendszerekbe történő integrálást, és legyártjuk a kiegészítő berendezéseket: görgő-pályákkal, kamerás rendszereket, Picking robotokat is.

Új termékünk a Takarító Robot, amelyek az üzemfenntartás hatékonyságát növelik. 24 órás szervizzel , csere robotokkal állunk vevőink rendelkezésére.

Cégünk, a 100%-ban magyar tulajdonban lévő VFP Systems Kft az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil gépépítő és lean cső rendszerek, gyártása és kereskedelme mellett,  manuális gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, egyedi gyártású gépek, kollaboratív és logisztikai robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

EZÜST SZPONZOR

Az ALEF Magyarország és az AGILOX GmbH együttműködésével elérhetővé válik hazai ügyfelek számára is az AGILOX autonóm, intelligens irányítású robotjárműveinek sorozata, mely egy nemzetközi szinten eredményes, innovatív, mesterséges intelligencián alapuló technológia. Az ALEF Csoport egy jelentős informatikai disztribútor és oktatási cégcsoport, mely már 1994 óta van jelen a régióban. Az intelligens logisztikai robotnál is, mint IT infrastruktúra disztribútor fontosnak tartjuk, hogy az automatizálási fejlesztéseket stabil és biztonságos infrastruktúrával támogassuk. Az ALEF Csoport az AGILOX IGV technológia disztribúciójával bővíti portfólióját, mely az intralogisztikai folyamatok automatizációjára jelent professzionális megoldást. www.alef.com

A 100%-ban magyar tulajdonú Gamma Digital Kft egy dinamikusan fejlődő mérnök vállalkozás az ipari automatizálás, a rendszerintegráció és az intralogisztika területén. Több mint 150 főből, többségében villamosmérnökből álló csapatunk fővállalkozóként vállalja komplex anyagmozgató és raktározási rendszerek tervezését, kivitelezését és rendszerfelügyeletét 7/24-ben.  Referenciáink között megtalálhatók automata magasraktárak, vezető nélküli targonca (AGV) flották, szortírozó és komissiózó rendszerek, palettázó és célgépkiszolgáló robotcellák, mobil raktári robotok. Saját fejlesztésű SCADA-rendszer, továbbá moduláris MFCM, WMS és MES rendszer áll partnereink rendelkezésére. Elégedett partnereink megtalálhatók többek között az autóipar, az élelmiszeripar, a gyógyszer- és vegyipar területén Magyarországon és szerte Európában. Iparág-specifikus igényeket (pl. GAMP, GxP, FDA, Integra, stb.) is ki tudunk szolgálni.

Az L&P Solutions-nél egyetlen célunk, hogy kézzelfogható üzleti eredményeket szállítsunk ügyfeleinknek. Ennek az egyszerű, bár kihívásokkal teli célnak az érdekében igyekszünk minden követ megmozgatni a legmodernebb IT megoldások közül válogatva.

Partnereinkkel, mint az Itiner szofrvercsalád gyártója, könnyen kezelhető, low-code, low-effort automatizációk és komplex ügyfélkiszolgáló digitális rendszerek szállítására specializálódtunk. Évtizedes tapasztalattal olyan magyar óriások belső rendszereinek fejlesztésén dolgoztunk és dolgozunk, mint az OTP, MOL, K&H, Telekom, Vodafone vagy éppen a Burger King.

A Nico-Technika Kft. küldetése, hogy olyan ipari vállalatok részére nyújtson teljeskörű indirekt beszerzési szolgáltatást, akik hisznek abban, hogy a beszerzés optimalizálásával és a vállalati folyamatok egyszerűsítésével jelentős költségcsökkentés érhető el.

Logisztikai központunk, tagvállalataink és telephelyeink közreműködésével végfelhasználó nagyvállalati, valamint multinacionális partnereink számára, a gazdasági céljaikat is támogató, magas minőségű, teljes körű kiszolgálást és napi rendelkezésre állást biztosítunk. Hatékony szolgáltatások nyújtásával, a felhasználás céljainak megfelelő termékek szállításával, és igényekhez igazodó logisztikai támogatással.

Cégünk, a Silent Signal Kft. egyedi, szervezetre szabott megoldásokat nyújt ügyfelei számára informatikai-, illetve információbiztonsági vizsgálatok végrehajtásával, valamint ehhez a területhez kapcsolódó tanácsadás és oktatás biztosításával. Szolgáltatásaink minden területén kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megismerjük ügyfeleinket, és igazodjunk megrendelőink igényeihez. Nem dobozos szolgáltatást nyújtunk, és nem riadunk vissza a szokatlan, speciális megoldásoktól.

SZEKCIÓ SZPONZORAINK

Belső kommunikáció, elkötelezettség, adminisztráció, e-learning: mindez és még több a Blue Colibri App segítségével. Látogass el standunkhoz, és tudd meg, hogyan érheted el minden munkavállalódat és erősítheted vállalati kultúrádat egyetlen, személyre szabható platform bevezetésével!

Elvégzed a munkát, kiállítod a számlát, de a pénzedre még 15–30 vagy több napot várnod kell. Nincs ez így rendben!

A Flexibill, a digitális faktoring® megoldásával 100%-ban online, kényelmesen előlegezzük meg a számlád értékét. Gyakorlatilag megvesszük a számlád, mikor mi előre kifizetjük ügyfeled helyett a számla összegét. Az ügyél pedig fizethet harminc, hatvan vagy kilencven napra is, mert a pénzed már nálad van.

A BÁV Faktor által fejlesztett Flexibillben online, néhány perc alatt ajánlatot adunk neked. Teljesen rendben van, ha csak néhány számládnak kéred előbb az ellenértékét, de olyanok is vannak, akik minden számlájukat faktoráltatják. Egy jól átlátható online felületen döntheted el, mikor és mennyi számla után van szükséged pénzre, mi pedig intézzük az utalást. A faktorálás sosem volt még ennyire gyors és egyszerű, mert sosem volt még digitális, sosem volt Flexibill.

2014 óta foglalkoznak adóinformatikai megoldások fejlesztésével.
Teszik mindezt azért, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá, mégis
hatékonyabbá és produktívabbá tegyék ügyfeleik mindennapos
munkafolyamatait. Legfőbb céljuk, hogy az általunk létrehozott
rendszerek tökéletes megoldást kínáljanak a számviteli és logisztikai
bizonylatok kezelésére, azok automatikus, papírmentes feldolgozására.
Ezáltal pedig csökkenthető legyen a feldolgozó osztályok leterheltsége
és minimalizálhatóak legyenek a környezeti hatások.

Megoldásaik célja, hogy a digitális térben egyszer már létrejött számlaadatok a digitális térben maradjanak, és a lehető legkevesebb manuális beavatkozás mellett, automatizáltan jussanak el a szükséges helyekre.

A GLI Solutions-t  (www.gli-solutions.com) 2013-ban alapították, szoftverfejlesztő cég.
Projektjeinkben a tér és valós idejű adatok elemzése, logisztikai folyamat szoftveres támogatása, beltéri pozícionálás, szenzortechnológia, intelligens közlekedési rendszerek és AI-támogatott prediktív funkciók, valamint felhő alapú térképi szolgálatások nyernek teret..

A Keltexmed több, mint 20 éve működő rendelőintézetében elsősorban
foglalkozás egészségügyi szakellátással foglalkozik. Az egészségügyi szolgáltatások széles skáláját kínálja az egyszeri alkalmassági vizsgálattól a teljes körű foglalkozás egészségügyi ellátásig és munkavédelmi tanácsadásig.

A KPMG az összetett üzleti környezetben világos és praktikus megoldásokkal támogatja ügyfeleit.

SSI SCHÄFER CSOPORT – AZ INTRALOGISZTIKA SZAKÉRTŐJE
Több mint 80 éve az intralogisztika világában. Az SSI Schäfer Csoport a világ vezető moduláris raktári és logisztikai megoldások megvalósítója. A vállalkozáscsoport világszerte mintegy 70 leányvállalatánál fejleszti azokat az innovatív koncepciókat és raktártechnikai megoldásokat, amelyek az intralogisztika jövőjét alakítják. Az SSI Schäfer hat kontinensen fejleszti és telepíti innovatív iparág-specifikus megoldásait. Az SSI Schäfer Systems International Kft. 1994-óta képviseli Magyarországon az SSI Schäfer Csoportot.

A Smartindy Kft. (korábban Vonalkód Centrum néven) 1998-as alapítása óta automatikus azonosítás (vonalkód és RFID) és az ipari digitalizáció (ipar 4.0, IoT) területén informatikai rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik.
Saját 22 fős fejlesztői csapattal innovatív, mégis gyakorlatias mérnöki megoldásokat szállítunk az ipar és a logisztika területén dolgozó partnereinknek.

Úttörő B2B platformja összeköti a Vevőket és a Beszállítókat a kölcsönös előnyök érdekében. Szolgáltatásaik közé tartozik a Spotmarket, Procurement Portal (Mercateo) kiegészítve a Unite platformmal.
2000-ben a Unite alapítóinak egyetlen, egyszerű célja volt: egy piactér létrehozása az e-beszerzés és az e-kereskedelem forradalmasítására.

A Weltweit svájci fejlesztésű ipari takarító robotjaival mutatkozik be a kongresszusunkon, standunknál élőben is megtekintheti a Kemaro 900 seprőrobotot és a forradalmian új Navi S170 porszívórobotot flottamenedzsmenttel, mely a kongresszuson kerül bemutatásra először Magyarországon..

KIÁLLÍTÓK

Ipar 4.0-ás megoldások raktárlogisztikalogisztika és ipari takarítás területén a régió első robotintegrátorától. Több mint 20 éves informatikai tapasztalattal, számos nemzetközi gyártóval együttműködve.

Cégünk, a Conductive Kft. közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik műanyag csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat. Innovatív és proaktív szemléletünknek köszönhetően figyelemmel kísérjük az iparágak új megoldásait, így egyre több szektor számára kínálunk egyedi és költséghatékony és fenntartható megoldásokat.

A Dyntell magyar tulajdonú üzleti szoftvereket fejlesztő cégcsoport, amely több mint 20 éve a nemzetközi piacon értékesíti és vezeti be a rendszereit. A magyar és a román piacon fő termékünk a Dyntell ERP integrált vállalatirányítási rendszer, amit több mint 500 cég használ a két országban. Fontos termékünk emellett, amelyet az Egyesült Államokban is értékesítünk, a Dyntell Bi üzleti intelligencia rendszerünk, amellyel nemcsak az adatvizualizációra, hanem az adatelemzésre, a predikcióra, a tervezésre és a komplex workflowra helyezzük a hangsúlyt.

A GLABs szoftvercsalád létrejöttét a tudatos, digitalizált logisztika ihlette, a fejlődést tartjuk szem előtt, mindezt a piac igényeihez igazítjuk. 2014-es első szoftver indulásunk óta rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a telephelyi logisztikai problémák feltérképezésében és a megoldásában.

Az Európai Raklap Szövetség (European Pallet Association e.V. , rövidítve: EPAL) nemzetközi szövetségként felel az EPAL Euro raklap csererendszer szervezéséért. Az EPAL Euro raklapok az európai ipari és kiskereskedelmi ellátási láncok pillérei. Az EPAL márka a minőséget, a biztonságot és a fenntarthatóságot jelenti a logisztikában.

A Login Autonom Employee Software iparvállalatok komplex személyügyi kérdéseit a termelési területen kezeli, olyan adatgyűjtő és elemző szoftvermegoldásokkal, amik a kiadáscsökkentéstől és hatékonyságnöveléstől a jogi megfelelésen át, a munkavállalók megtartásáig több síkon jelentenek megoldást.
Magyar szoftverfejlesztőcég vagyunk, nemzetközi és magyar ügyfelekkel. A 28 éves fennállásunk során megismert humánerőforrás, termelési és szervezeti kihívásokra fejlesztünk szoftveres megoldásokat. Hiszünk az emberi tényezőket kizáró technológia problémamegoldó képességében, és abban, hogy segítségével emberségesebb és értelmesebb rendszereket tudunk megvalósítani.

A TIMOCOM GmbH egy IT- és adatspecialista középvállalkozás, több mint 500 munkatárssal 40 országból, lengyel, cseh, valamint magyar külképviseleti irodával. Az első európai okos logisztikai rendszer (Smart Logistics System) szolgáltatójaként intelligens, biztonságos és egyszerű megoldásokkal bővítjük a logisztikát, amelyek mindennapi logisztikai kihívásaikban támogatják ügyfeleinket. Akiket egy több mint 50 000 ellenőrzött vállalkozásból álló hálózatban egyesítünk.

A Tanácsadás.online egyik sikerterméke a Lead generálás, mely hatékony módja az értékes leadek megszerzésének. Az idei kongresszusra azonban két új terméket bemutatásával is készülünk. Az egyik a már sokak által ismert, tavaly debütált kocsmakvíz, az az Olimpub, mely kiváló program lehet csapatépítőkön. A másik pedig az Adminbot, mely egy szoftveres automatizálási megoldás. Ennek segítségével a cégek könnyen letudhatják az adminisztrációval járó terheket, valamint időt és pénzt takaríthatnak meg.

A Wanzl több évtizedes múltra tekint vissza, mely alatt a bevásárlókocsikon felül napjainkban különböző felhasználási területekre is gyárt eszközöket. Az anyagmozgatás támogatására kialakított komissiózó, raktározó és szállító berendezéseink optimalizálják a belső folyamatokat, csökkentik az átfutási időt és hozzájárulnak a hibaarányok csökkentéséhez.

Az UniOffice Rendszerház Kft. fő profilja a hibrid és Home Office munkavégzést támogató (tanúsított) irodai szoftverek készítése. Ezen kívül rendezvényszoftverek készítésével foglalkozunk. Két fő termékünk az online rendezvényt szervező és lebonyolító EventManager platform, valamint az MLBKT Kongresszust is segítő SmartEvents® rendezvény applikáció

SZEKCIÓ ELŐADÓK

MÉDIAPARTNEREK

Legyen az elsők között Foglalja le a helyét!

Mutassa meg magát a szakma krémjének!