Bemutatjuk szponzorainkat és kiállítóinkat

GYÉMÁNT SZPONZORAINK

Az ALD Automotive | LeasePlan a fenntartható mobilitás globális vezető vállalata, mely teljes körű lízingszolgáltatást, rugalmas havidíj-konstrukciókat, flottaüzemeltetési szolgáltatásokat és sokrétű mobilitási megoldást biztosít nagyvállalati, kis- és középvállalati ügyfeleinek. Világszerte 44 országban aktív jelenlétével az ALD Automotive | LeasePlan egyedülálló pozíciót tölt be a piacon, amely lehetővé teszi számára, hogy kijelölje a zéró kibocsátáshoz és a digitális átálláshoz vezető utat, és tovább formálja az iparágat innovációi és technológiaalapú szolgáltatásai által, a fenntartható mobilitás széles körű elterjedése érdekében.

Ipar 4.0-ás megoldások raktárlogisztikalogisztika és ipari takarítás területén a régió első robotintegrátorától. Több mint 20 éves informatikai tapasztalattal, számos nemzetközi gyártóval együttműködve.

ARANY SZPONZOR

Az Infogroup 1990 óta a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó, magyar tulajdonú ingatlanfejlesztője és vezető, régiós ipari-logisztikai fejlesztője. Folyamatosan bővülő ipari-logisztikai fejlesztései a kelet és közép-magyarországi régióban – Kecskeméten két helyszínen, Karcagon, Polgáron, Miskolcon, Debrecenben és Tiszaújvárosban – helyezkednek el.

EZÜST SZPONZOR

Az ALEF Distribution HU Kft.: vezető informatikai és elektronikai termékek nagykereskedője Magyarországon és a CE Régióban. A vállalat üzleti tevékenysége kiterjed a technológiai megoldások széles skálájára, ideértve az AGILOX automatizált anyagmozgatási rendszerek forgalmazását is. Az ALEF az Ipar 4.0 infrastruktúra mellett az AGILOX robotjait kínálja ügyfeleinek, amelyek hatékony és rugalmas anyagmozgatást tesznek lehetővé a vállalkozások számára. Az AGILOX termékek innovatív megoldásokat nyújtanak az automatizált raktározás és logisztika területén, hozzájárulva az üzleti folyamatok hatékonyságának növeléséhez és a költségek csökkentéséhez.

Az ipari épületek energiahatékonysága nő az EFAFLEX ipari gyorskapuk alkalmazásával. További energia- és költségmegtakarítás érhető el az ipari kapuk EFAPREDICT digitális szolgáltatásával. Egy IPARI kapu miatt soha ne álljon meg a gyártási vagy logisztikai folyamat.

Idestova 80 év elteltével a kaiserkraft kifinomult érzékkel rendelkezik a kiváló minőségű termékekre. Annak érdekében, hogy holnap és a közeljövőben is mindenünk meglegyen, a fenntarthatóság területén is a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk. Olvasson tovább, és ismerje meg környezetbarát Enkelfähig kezdeményezésünket.

A GLABs digitális megoldásaival a gyártó, kereskedelmi és logisztikai cégek a rakodások tervezésétől kezdve a rakodások lezárásáig, teljes körűen kezelhetik folyamataikat. A szoftvereink kiegészítik egymást, így a szállítási igénytől kezdve, a fuvarmegbízás kiosztás, rakodás tervezés, időkapura érkezés, a telephelyi forgalom management, a csomagolási és rakodási folyamatokon keresztül egészen a szállítmány távozásáig kezelhetők a telehelyen felmerülő feladatok.

Szoftvereink mellé hardver megoldásokkal is támogatjuk a telephelyek digitalizációját: információs displayek a raktárnak, és a portának, kamion hívó kijelzők, raktár tablet, rámpa foglaltság  szenzor. A Self Check-in Terminál, önkiszolgáló felületet biztosít a sofőrök számára a bejelentkezéshez. Rendszám alapú automatikus be- és kiléptetéssel gyorsítjuk, átláthatóbbá és biztonságosabbá tesszük a telephelyi gépjármű forgalmát. A GLABs Truck Call applikációval a rakodásra érkező sofőrök mobilapplikáción kapják meg a rakodási utasításokat, pl.: hívás, rámpa szám, rakodás státusz, így közvetlen kommunikációt alakítunk ki a sofőr és a raktár között.

A Jungheinrich márka mögött megbízható termékek, jól átgondolt megoldások és hozzáadott értéket képviselő innovációk rejlenek. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, automata megoldások, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből. A 30 éves múltra visszatekintő Jungheinrich Hungária Kft. Magyarországon piacvezető, egyúttal felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásában.

 

A Pallet Solution Kft több, mint 25 éves múltú családi cég, amely évek óta piacvezető Magyarországon a raklap és gitterbox kereskedelemben. Állandó raktárkészlettel, széles termék portfólióval és országos lefedettséggel rendelkezik. A vállalat üzleti tevékenysége kiterjed a raklap és gitterbox értékesítésen kívül bérbeadásra, javításra és upgrade-re is. Partnereinek átfogó, teljes körű szolgáltatást tud biztosítani az ellátási biztonság mellett.

SZEKCIÓ SZPONZORAINK

Az AI-Robotics egy olyan szakértői csapattal rendelkező magyar integrátor, amely a teljes logisztikai folyamataid automatizálásában lehet a partnered. Olyan megoldásokat nyújtunk, melyekkel az időrabló, monoton és nagy humánerőt igénylő feladatokat (például az anyagmozgatás, komissiózás, leltározás, szortírozás) a legfejlettebb robotizációs és automatizációs megoldásokkal megtámogatva hatékonyabbá és olcsóbbá tudod tenni.  A munkafolyamataid elemzése után jövőbeni elképzeléseid alapján mérnökeink személyre szabott, automatizációs megoldási javaslatot készítenek, jól kalkulálható megtérüléssel és kimutatható hatékonyságnöveléssel.  Kulcsrakész megoldást adunk, tehát az első megbeszélésektől a telepítésen át a karbantartásig mindent mi biztosítunk.

A Brother egy több, mint 100 éves japán vállalat. Cégünk teljeskörű portfóliója egyszerre teszi lehetővé akár nagyvállalatok akár kisebb irodák komplex dokumentumkezelési, nyomtatási feladatainak megoldását valamint logisztikai címkék, jelölések elkészítését. Az évszázados precíziós gyártás és innovatív termékek azonban csak egy részét képezik vállalatunk sikerességének. A gyártói támogatás felhasználóink felé kulcsfontosságú a hosszú távú üzleti kapcsolatok fejlesztésében.

A BUD Cargo City Közép-Kelet-Európa egyik legfontosabb légiszállítmányozási csomópontja. 2015 óta a forgalmukat sikerült megduplázni, a tavalyi évben pedig rekord mennyiségű áruforgalmat bonyolítottak le, ami 194.000 tonnát jelent éves szinten. Ennek a remek teljesítménynek köszönhetően 2022-ben több komolyabb elismerésben is részesültek, mint például az „Év Cargo Repülőtere” díjban.

A 100%-ban magyar tulajdonú Gamma Digital Kft egy dinamikusan fejlődő mérnök vállalkozás az ipari automatizálás, a rendszerintegráció és az intralogisztika területén. Több mint 115 főből, többségében villamosmérnökből álló csapatunk fővállalkozóként vállalja komplex anyagmozgató és raktározási rendszerek tervezését, kivitelezését és rendszerfelügyeletét 7/24-ben.  Referenciáink között megtalálhatók automata magasraktárak, vezető nélküli targonca (AGV) flották, szortírozó és komissiózó rendszerek, palettázó és célgépkiszolgáló robotcellák, mobil raktári robotok. Saját fejlesztésű SCADA-rendszer, továbbá moduláris MFCM, WMS és MES rendszer áll partnereink rendelkezésére. Elégedett partnereink megtalálhatók többek között az autóipar, az élelmiszeripar, a gyógyszer- és vegyipar területén Magyarországon és szerte Európában. Iparág-specifikus igényeket (pl. GAMP, GxP, FDA, Integra, stb.) is ki tudunk szolgálni.
 

A Jobtain 2004 óta sikeresen működő és folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú, minősített munkaerő-kölcsönző- és közvetítő cég. Szolgáltatási portfóliónk fő alkotóeleme a belföldi és külföldi (pl. Fülöp-szigeteki, ukrán) kékgalléros munkavállalók kölcsönzése. Ennek keretében a toborzástól a szerződéskötésen át a bérszámfejtésig minden munkaügyi feladatot magas színvonalon ellátunk.

A K és 3S Kft. több mint 25 éve foglalkozik munkavédelmi eszközök forgalmazásával és a munkavállalói jólléthez is hozzájáruló szolgáltatások nyújtásával. Cégünk kiemelt disztribútora a PORTWEST és több más nemzetközileg is elismert gyártó termékeinek.

Hitvallásunk, hogy a biztonság és az egészség egy hosszú távú, megtérülő befektetés, hiszen a munkavédelemi eszközök nem csak a gyártás alapvető feltételei, hanem a munkavállalói biztonság és egészség elengedhetetlen elemei.

A Sebestyen Wood, 1993 óta kínál magas minőségű raklapokat (fa, műanyag, fém, papír), gitterboxokat (új és használt), raklapmagasítókat (fa és műanyag), valamint göngyöleg kiegészítőket (címke tartó, fém távtartó, sarokerősítő, fedlapok, elválasztó rekeszték, raklapmagasító vasalatok). Célunk, hogy hosszú távú partnerkapcsolatokat építsünk ügyfeleinkkel, és segítsünk nekik költséghatékony és fenntartható fa csomagolási megoldásokat találni. A vevői elégedettség elérése érdekében minden döntésünket és innovációnkat a magas minőségi elvárások vezérlik. A Sebestyen Wood számára a legfontosabb, hogy hozzájáruljon ügyfelei sikeréhez, és készen állunk, hogy támogassuk őket a logisztikai kihívásaik leküzdésében.

Fedezze fel a Logisztika Jövőjét – Intelligens Kézi Eszközök a ProGlove-val

Üdvözöljük Önöket a ProGlove világában, ahol az innováció és a hatékonyság találkozik a logisztika terén. Vállalkozása jövője kézen van, szó szerint. A ProGlove által kifejlesztett vezeték nélküli okoskesztyű forradalmasítja a raktárak és logisztikai központok mindennapjait, megteremtve az optimális hatékonyság és pontosság új szintjét.

A STILL tökéletes megoldást kínál az összes intralogisztikai kihívásra. Kombinálja az új és használt targoncákat, fejlett automatizálási alkalmazásai, szoftverei, állványrendszerei és hatékony intralogisztikai tanácsai cégek százainak nyújtanak nélkülözhetetlen megoldásokat. Legyen szó flottakezelésről, gépfinanszírozásról, hálózatba kapcsolt rendszerekről, automatizálásról, raktártervezésről, a STILL minden egyedi kihívásra tud megnyugtató és megfizethető választ.

A Unite összeköti a vállalkozásokat egy fenntartható gazdaság érdekében. A Unite, a megbízható e-beszerzési platform integrált  Mercateo piacterének és a Procurement Portálnak köszönhetően egyszerű beszerzést kínál a B2B és a közszférában működő szervezeteknek. A Vevők és a Beszállítók összekapcsolásával a Unite megteremtette a tisztességes verseny és megbízható üzleti kapcsolatok alapját. A Unite rugalmas platformja támogatja az üzletmenet folytonosságát és az ellátási lánc rugalmasságát. A Unite 2022-ben első üzleti platformként szerzett Fair Tax akkreditációt, amely a felelős adózási magatartást hivatott képviselni. A Unite-ot 2000-ben alapították, székhelye a németországi Lipcse. Több mint 700 alkalmazottal 14 országban van jelen. 

A ZNZ speciális biztonsági berendezések és rendszerek forgalmazásával, telepítésével, technológiai szaktanácsadással és oktatással a hazai védelmi szektor meghatározó szereplője. A kritikus infrastruktúra és a hagyományosan védett objektumok mellett a cég a gyártóüzemek és logisztikai központok személy- és járműforgalmának ellenőrzéséhez is hatékony eszközöket és rendszereket kínál. A védelmi terv elkészítésétől, a testreszabott ellenőrzési módszereken át, egészen a szükséges biztonságtechnikai berendezések telepítéséig olyan gyorsan megtérülő befektetést nyújt, amellyel a lopásokból elszenvedett veszteséget a minimálisra lehet csökkenteni.forradalmasítására.

SZEKCIÓ ELŐADÓINK

A közép-kelet-európai régióban kereskedelmi ingatlanok piacára fókuszáló, tanácsadással és közvetítéssel foglalkozó társaság vagyunk. Múltbéli és folyamatban lévő tranzakcióinknak köszönhetően, az aktuális piaci viszonyokra való valós idejű rálátással, az ügynökségünkhöz fordulókat a bérbeadás és értékesítés közvetítésben, telek tervezési – és mérnöki munka irányításában, beruházási útmutatásban, befektetési és marketing szaktanácsadásban van lehetőségünk segíteni.

Magas szintű szakértelmünknek és piaci tapasztalatunknak köszönhetően ügyfeleinknek professzionális és teljes körű tanácsadói szolgáltatást biztosítunk. Vezető munkatársaink döntően több, mint 15 éves nemzetközi kereskedelmi ingatlan tanácsadó ügynökségi tapasztalattal rendelkeznek.

Több, mint 75 éves tapasztalatával és kiterjedt nemzetközi hálózatával a Coface csoport vezető szerepet tölt be a hitelbiztosítás és kockázatkezelés területén világszinten. Megoldásaink erősítik a cégek üzleti lehetőségeit azáltal, hogy megbízható információkat szolgáltatnak kereskedelmi partnereikről és védelmet nyújtanak a belföldi és exportpiacokon a nemfizetés kockázatával szemben.

Az ISYS-ON Kft. 30 éve elkötelezett résztvevője a vállalatirányítás szintjén megvalósítandó innovatív projekteknek. Meggyőződésünk, hogy vezetőként olyan eszközöket érdemes alkalmazni, amivel nem csak a folyamatok követése és adminisztrációja, hanem az irányítás és dinamikus vezérlés teljes eszközrendszere is egy kézben tartható.

SSI SCHÄFER CSOPORT – AZ INTRALOGISZTIKA SZAKÉRTŐJE
Több mint 80 éve az intralogisztika világában. Az SSI Schäfer Csoport a világ vezető moduláris raktári és logisztikai megoldások megvalósítója. A vállalkozáscsoport világszerte mintegy 70 leányvállalatánál fejleszti azokat az innovatív koncepciókat és raktártechnikai megoldásokat, amelyek az intralogisztika jövőjét alakítják. Az SSI Schäfer hat kontinensen fejleszti és telepíti innovatív iparág-specifikus megoldásait. Az SSI Schäfer Systems International Kft. 1994-óta képviseli Magyarországon az SSI Schäfer Csoportot.

KIÁLLÍTÓK

Az Adminbot egy RPA alapú megoldás, mely lehetővé teszi a nagy mennyiségű, ismétlődő és standard folyamatok automatikus elvégzését. Mi az az RPA? Az RPA egy szoftveres robot, melynek segítségével az ember által végzett tevékenységek egy része (alacsony hozzáadott értékkel bíró) kiváltható.

Cégünk, a Conductive Kft. közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik műanyag csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat. Innovatív és proaktív szemléletünknek köszönhetően figyelemmel kísérjük az iparágak új megoldásait, így egyre több szektor számára kínálunk egyedi és költséghatékony és fenntartható megoldásokat.

Az Európai Raklap Szövetség (European Pallet Association e.V. , rövidítve: EPAL) nemzetközi szövetségként felel az EPAL Euro raklap csererendszer szervezéséért. Az EPAL Euro raklapok az európai ipari és kiskereskedelmi ellátási láncok pillérei. Az EPAL márka a minőséget, a biztonságot és a fenntarthatóságot jelenti a logisztikában.

Loadhog brings unique transit packaging systems to reduce the supply chain cost and eliminate the packagin waste. Togeteher with key retailers and system integrators Loadhog designs advanced complex packagings which fit into modern automated facilities.

Ez egy egyedülálló, interaktív szórakoztató program, melyen az egész vállalat részt vehet és kortól, ízléstől vagy érdeklődési körtől függetlenül az élmény garantált! Az interaktív kvíz lényege, hogy nem tudásalapon versenyeznek egymással a csapatok. A kvízkérdések megválaszolásában sokkal inkább számít a napi aktualitásokban való jártasság, a gyorsaság, a koncentráció, valamint a csapatmunka.

Mindig izgalmas témakörökkel készülünk, melyet kiegészítünk cégre szabott kérdésekkel is! A program helyszínfüggetlen, akár szabad téren is megrendezhető, nem igényel extra technikai felkészültséget.A kvízt modern, mobil alapú felhasználói felületen (internet csatlakozás szükséges hozzá) játszuk 6 kérdéskörrel (film, zene, celeb, közélet, sport, történelem, iparágspecifikus, akutálitások) és interaktív feladatokkal: szerencsekerék, karaoke, párbaj, zenetudor, szövegismerő. Ez egy csapatverseny kb. 2 órás játékidővel

Cégünk a Reményi Csomagolástechnika Kft. 1991 óta van jelen a csomagolástechnika területén.

Célunk, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk. Arra összpontosítunk, hogy a hatékonyság növelése érdekében időt és költséget takarítsunk meg partnereink számára.

A több, mint 30 év alatt megteremtett infrastruktúra-, raktárak, kiskereskedelmi üzletek, légpárnás fólia gyártó üzem, gépkocsi flotta, integrált számítógépes vállalatirányítási- és tanúsított minőségirányítási rendszer-segítségével járulunk hozzá partnereink maximális megelégedettségéhez.

ROBOTCENTER Innovations  Zrt.  – Intralogisztika Autonóm Robotok. Az Autonóm Mobil Robotok (AMR)  integrálását 6 éve elsőként kezdtük el Magyarországon. Felhasználva 35 éves automatizálási és célgépépítési  tapasztalatainkat komplett megoldásokat kínálunk fröccsöntő-, forgácsoló-, és szerelő üzemek teljes anyagáramlásának, belső logisztikai feladatainak robotizálásához. Szinte minden feladatra ajánlunk megoldást:  pl.  raklapok, paletták, ládák, dobozok, kézi kocsik mozgatásához.

A Wanzl több évtizedes múltra tekint vissza, mely alatt a bevásárlókocsikon felül napjainkban különböző felhasználási területekre is gyárt eszközöket. Az anyagmozgatás támogatására kialakított komissiózó, raktározó és szállító berendezéseink optimalizálják a belső folyamatokat, csökkentik az átfutási időt és hozzájárulnak a hibaarányok csökkentéséhez.

Legyen az elsők között Foglalja le a helyét!

Mutassa meg magát a szakma krémjének!