Bemutatjuk szponzorainkat és kiállítóinkat

GYÉMÁNT SZPONZORAINK

Az AI-Robotics a mesterséges intelligencia használatán alapuló robotikai  megoldások  értékesítésével,  telepítésével  és  szervízelésével  foglalkozik.  A Geek+® és a Gaussian Robotics hivatalos magyarországi partnereként vállalatokra szabott egyedi logisztikai és takarító megoldásokkal válaszol a piac sürgető kihívásaira. Pontosság, aznapi kiszállítás, biztonság. Ezek az egyre erősödő hívószavak, melyek minden iparágat érintenek.  

Hazai partnereinkkel közös együttműködéseink már bizonyították a raktártechnológiai újítások hatékonyságát, így a Decathlon hatvani logisztikai központjában és a Webshippy fóti fulfillment centerében is.

A LeasePlan 1,9 millió autót üzemeltet 32 országban. A több mint 50 éves
tapasztalattal rendelkező vállalat küldetése, hogy ügyfelei számára a
legmagasabb szintű, jövőálló flottaszolgáltatásokat nyújtsa és
rugalmasan biztosítson számukra bármilyen autót, bármikor és bárhol.
Ezáltal az ügyfelek a saját tevékenységük fejlesztésére koncentrálhatnak
közben pedig élvezhetik az operatív lízing nyújtotta szolgáltatásokat.

ARANY SZPONZORAINK

A 100%-ban magyar tulajdonú Gamma Digital Kft egy dinamikusan fejlődő mérnök vállalkozás az ipari automatizálás, a rendszerintegráció és az intralogisztika területén. Több mint 150 főből, többségében villamosmérnökből álló csapatunk fővállalkozóként vállalja komplex anyagmozgató és raktározási rendszerek tervezését, kivitelezését és rendszerfelügyeletét 7/24-ben.  Referenciáink között megtalálhatók automata magasraktárak, vezető nélküli targonca (AGV) flották, szortírozó és komissiózó rendszerek, palettázó és célgépkiszolgáló robotcellák, mobil raktári robotok. Saját fejlesztésű SCADA-rendszer, továbbá moduláris MFCM, WMS és MES rendszer áll partnereink rendelkezésére. Elégedett partnereink megtalálhatók többek között az autóipar, az élelmiszeripar, a gyógyszer- és vegyipar területén Magyarországon és szerte Európában. Iparág-specifikus igényeket (pl. GAMP, GxP, FDA, Integra, stb.) is ki tudunk szolgálni.

A Konica Minolta Business Solutions Europe magyarországi leányvállalatként közel 18000 irodai és nyomdai berendezést üzemeltetünk országszerte. Több száz vállalatnál végeztünk nyomtatási és dokumentumkezelési optimalizálást, és számos ügyfelünknek segítettünk az operatív (pénzügy, logisztika, beszerzés, hr, it, egyéb) és üzleti munkafolyamataik digitalizálásában és hatékonyabbá tételében, és nem utolsó sorban videó alapú IoT technológiákkal támogatjuk a vállalatokat. Szakértő kollégáink, csapataink, vállalatirányítási és IT rendszereink révén több, mint 2000 ügyfelünknél biztosítjuk a folyamatos és napi szintű szolgáltatást magas színvonalú ügyfélélmény és szolgáltatási minőség mellett.

ROBOTCENTER Innovations  Zrt.  – Intralogisztika Autonóm Robotokkal

Az Autonóm Mobil Robotok (AMR)  integrálását 6 éve elsőként kezdtük el Magyarországon. Felhasználva 35 éves automatizálási és célgépépítési  tapasztalatainkat komplett megoldásokat kínálunk fröccsöntő-, forgácsoló-, és szerelő üzemek teljes anyagáramlásának, belső logisztikai feladatainak robotizálásához. Szinte minden feladatra ajánlunk megoldást:  pl.  raklapok, paletták, ládák, dobozok, kézi kocsik mozgatásához. Az általunk képviselt AMR-ek teherbírása akár 2000 kg ; emelési magassága  4m is lehet. Megoldjuk az ERP és WMS rendszerekbe történő integrálást, és legyártjuk a kiegészítő berendezéseket: görgő-pályákkal, kamerás rendszereket, Picking robotokat is.

Új termékünk a Takarító Robot, amelyek az üzemfenntartás hatékonyságát növelik. 24 órás szervizzel , csere robotokkal állunk vevőink rendelkezésére.

SZEKCIÓ SZPONZORAINK

Az elmúlt időszak minden korábbinál erősebben rámutatott a digitalizáció szükségességére. A Modern Vállalkozások Programjának fő célkitűzése a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű, elsősorban infokommunikációs technológiák iránti érzékenyítése, szemléletformálása. A Program díjmentes szolgáltatásokkal (személyes, díjmentes audittal és tanácsadással, cégre szabott fejlesztési terv elkészítésével) igyekszik a hazai cégeket a digitális eszközök bevezetésére ösztönözni.

A Raben Group 2010 óta van jelen Magyarországon a 14 európai piacon működő cégcsoport fontos tagjaként. Tevékenysége a teljes ellátási láncra kiterjed a közúti, tengeri és légi szállítmányozástól az átfogó szerződéses logisztikai szolgáltatásokig. Többek között kiterjedt európai hálózatának, valamint hazai telephelyei kiváló elhelyezkedésének is köszönhetően a Raben a gyűjtőszállítmányozási piac meghatározó szereplője. Számos iparág szereplőinek nyújt hatékony megoldásokat, legyen szó kis-, közepes vagy nagyvállalatról, raktározásról, értéknövelő szolgáltatásokról vagy dedikált disztribúciós lehetőségekről.

SSI SCHÄFER CSOPORT – AZ INTRALOGISZTIKA SZAKÉRTŐJE
Több mint 80 éve az intralogisztika világában. Az SSI Schäfer Csoport a világ vezető moduláris raktári és logisztikai megoldások megvalósítója. A vállalkozáscsoport világszerte mintegy 70 leányvállalatánál fejleszti azokat az innovatív koncepciókat és raktártechnikai megoldásokat, amelyek az intralogisztika jövőjét alakítják. Az SSI Schäfer hat kontinensen fejleszti és telepíti innovatív iparág-specifikus megoldásait. Az SSI Schäfer Systems International Kft. 1994-óta képviseli Magyarországon az SSI Schäfer Csoportot.

KIÁLLÍTÓK

Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat. Célunk, hogy partnereinket a lehető legmagasabb szakértelemmel támogassuk és szolgáljuk ki.

A több mint 65 éves múltra visszatekintő Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik az anyagmozgató gépek, illetve a raktári és anyagmozgatási rendszerek területén. A közel 30 éves múltra visszatekintő Jungheinrich Hungária Kft. Magyarországon piacvezető, egyúttal felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásában.

A Login Autonom Employee Software iparvállalatok komplex személyügyi kérdéseit a termelési területen kezeli, olyan adatgyűjtő és elemző szoftvermegoldásokkal, amik a kiadáscsökkentéstől és hatékonyságnöveléstől a jogi megfelelésen át, a munkavállalók megtartásáig több síkon jelentenek megoldást.
Magyar szoftverfejlesztőcég vagyunk, nemzetközi és magyar ügyfelekkel. A 28 éves fennállásunk során megismert humánerőforrás, termelési és szervezeti kihívásokra fejlesztünk szoftveres megoldásokat. Hiszünk az emberi tényezőket kizáró technológia problémamegoldó képességében, és abban, hogy segítségével emberségesebb és értelmesebb rendszereket tudunk megvalósítani.

SZEKCIÓ ELŐADÓK

Az Etisoft évek óta az átfogó Auto ID megoldások vezető szolgáltatója.
Közel 30 éve gyártunk öntapadó címkéket, modern ipari jelöléseket és funkcionális elemeket.     Innovatív megoldásokat tervezünk és valósítunk meg az ipari automatizálásban és a termelés automatizálását támogató informatikai rendszerekben. Kínálunk Auto ID eszközöket, Print & Apply rendszereket, AGV alapú intralogisztikai rendszereket, látórendszereket és megoldásokat az RFID technológián belül.

Legyen az elsők között Foglalja le a helyét!

Mutassa meg magát a szakma krémjének!