Gyakran ismételt kérdések

Az ellátási lánccal, beszerzéssel és logisztikával foglalkozó szakemberek legnagyobb rendezvényét, az MLBKT éves kongresszusát 31 éve, minden évben megrendeztük, így lesz ez idén is! Továbbra is biztos pont szeretnénk lenni a szakma életében ebben a bizonytalan helyzetben is, megfelelve elvárásainak.

600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c   |   Tel: 84/501-400,

Fax: 84/501-427   |   E-mail: info@hotelazur.hu

https://www.hotelazur.hu/

Parkolás a szálloda előtti saját parkolóban ingyen lehetséges.

A regisztrációs pult nyitva tartása:

október 17. kedd: 9.00 – 17.00 óra
október 18. szerda: 8.00 – 17.00 óra
október 19. csütörtök: 9.00 – 11.00 óra között.
Az ettől eltérő időben érkezők, kérjük, keressék a szervezőcsapat tagjait a 20/971-0239 vagy 20/231-0239 telefonszámokon.

Amennyiben Ön szállást is foglalt, és előzetes utalás nem történt a Hotel Azúrtól kapott díjbekérő alapján, kérjük, ne feledje, hogy a szállásdíjat a helyszínen kell kiegyenlíteni készpénzzel vagy hitelkártyával. Utólagos fizetésre nincs lehetőség!

Check in: 14:00-tól – Érdemes érdeklődni a recepción, ha korábban érkezik!
Check out: 10:00-ig

A szálloda a vendégek számára csomagszobát és ruhatárat biztosít.

 

A helyszínen, a regisztráció alkalmával – a megvásárolt belépőjegyének megfelelően – azonosító névkitűzőt  adunk Önnek, amely tartalmazza az étkezésekre való jogosultságot is. A névkitűzőt kötelező mindig magánál hordania!

A kedd esti vacsorát a kétnapos és háromnapos részvételi díjak tartalmazzák. A szerda esti bankettre minden esetben külön kell jegyet vásárolni.

Az elhangzott előadások prezentációjának közzétételéhez előadóinktól kell előzetesen engedélyt kapnunk. Amely prezentációkat megoszthatunk, azokat a felhőben tesszük elérhetővé a regisztrált résztvevők számára. (Sajnos egyre kevesebb hozzájárulást kapunk.)

A nyomtatások csökkentése érdekében, előzetesen, e-mailben küldjük el a részvevők listáját. A lista letölthető lesz a kongresszus mobil applikációjában is.

Környezettudatos szervezőként eseményeinken csökkenteni szeretnénk a nyomtatott anyagot mennyiségét. A végleges programot elérhetővé tesszük a mobilapplikációban, valamint a helyszínen nagyméretben kinyomtatva.
Napokra lebontott, kinyomtatott programot korlátozott darabszámban a regisztrációs pultnál találhat majd.

A kiállítók listáját és bemutatkozó anyagait a kongresszus honlapján tekintheti meg a Szponzorok menüpont alatt!

A kiállítói nyereményjátékban bárki részt vehet, aki legalább 9 kiállítói standnál látogatást tesz a 31. MLBKT kongresszus első két napja alatt. A kiállítóknak pecséttel kell igazolniuk a látogatást tényét. A szelvényeket szerda este 18.00 óráig lehet leadni a regisztrációs pultnál. Az értékes nyereményeket a bankett vacsorán sorsoljuk ki.

A rendezvényen nincs előírt öltözet. Napközben a hétköznapi, üzleti viselet; a bankett estéjén az elegánsabb, formálisabb öltözet jellemző.

Igen. A kongresszus szakmai programjain, társasági eseményein, étkezésein (kávészünet, ebéd, bankett) kizárólag az előzetesen regisztrált vendégek vehetnek részt, akik rendelkeznek a kongresszus hivatalos kitűzőjével, amely egyben a belépőjegyet is jelenti az étkezésekre.

A szervező csapat, az MLBKT Titkárság munkatársai, a konferencia helyszínén a regisztrációs pultnál elérhetők nyitvatartási időben, minden egyéb esetben Titkárságunk mobilszámai:

+36 20 971-0239   /   +36 20 231 0239    / +36 20 294 3555

A kongresszus társasági programjairól honlapunkon  olvashat bővebben a Program/Társasági események menüpont alatt. Kedd este könnyed programokkal, szerda este bankett programmal készülünk. 

A szállodában jelszavas, korlátozás nélküli ingyenes wifi kapcsolat érhető el. A hálózat nagy sebességű, azonban elképzelhető, hogy a résztvevők és a kiállítók együtt jelentős adatforgalmat bonyolítanak majd. Ezért javasoljuk és kérjük, hogy amennyiben Önnek elengedhetetlen a stabil internetelérés, készüljön mobilinternetes megoldással.

A szálloda wellness központja minden nap 7.00 órától 20.00 óráig tart nyitva, kedden 21:00 óráig.

A kongresszuson készült fotókat folyamatosan töltjük fel az MLBKT Facebook oldalára. Örömmel fogadjuk, ha Ön is elküldi a logisztika@logisztika.hu címre a saját készítésű fotóit!

NE MARADJON LE Regisztráljon még ma!