Gyakran ismételt kérdések

Az ellátási lánccal, beszerzéssel és logisztikával foglalkozó szakemberek legnagyobb rendezvényét, az MLBKT éves kongresszusát 30 éve, minden évben megrendeztük, így lesz ez idén is! Továbbra is biztos pont szeretnénk lenni a szakma életében ebben a bizonytalan helyzetben is, megfelelve elvárásainak.

600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c   |   Tel: 84/501-400,

Fax: 84/501-427   |   E-mail: info@hotelazur.hu

https://www.hotelazur.hu/

Parkolás a szálloda előtti saját parkolóban ingyen lehetséges.

A regisztrációs pult nyitva tartása:

október 19. szerda: 9.00 – 18.00 óra
október 20. csütörtök: 8.00 – 17.00 óra
október 21. péntek: 9.00 – 12.00 óra között.
A más időben érkezőknek titkárságunk mobilszáma a konferencia ideje alatt: 20/971-0239; 20/231-0239.

Amennyiben Ön szállást is foglalt, és előzetes utalás nem történt a Hotel Azúrtól kapott díjbekérő alapján, kérjük, ne feledje, hogy a szállásdíjat a helyszínen kell kiegyenlíteni készpénzzel vagy hitelkártyával. Utólagos fizetésre nincs lehetőség!

Check in: 14:00-tól – Érdemes érdeklődni a recepción, ha korábban érkezik!
Check out: 10:00-ig

A szálloda a vendégek számára csomagszobát és ruhatárat biztosít.

 

A helyszínen, a regisztráció alkalmával – a megvásárolt belépőjegyének megfelelően – azonosító névkitűzőt  adunk Önnek, amely tartalmazza az étkezésekre való jogosultságot is. Az étterem és a bankett terem bejáratánál elhelyezett leolvasóknál kell a kitűzőjét leolvastatni. Az azonosító kártyát, azaz a névkitűzőt célszerű mindig magánál hordania.

A szerda esti vacsorát a kétnapos és háromnapos részvételi díjak tartalmazzák. A csütörtök esti bankettre kell minden esetben külön jegyet vásárolni. Ha nem szeretne a bankett vacsorán és programon részt venni, lehetőség van a szállodában saját költségre, külön vacsorázni. 

Az elhangzó előadások prezentációjának közzétételéhez előadóinktól kell előzetesen engedélyt kapnunk. Amely prezentációkat megoszthatunk, azokat letölthető formában fogjuk elérhetővé tenni a regisztrált részvevők számára. (Sajnos egyre kevesebb hozzájárulást kapunk.)

A nyomtatások csökkentése érdekében, előzetesen, e-mailben küldjük el a részvevők listáját. A lista letölthető lesz a kongresszus mobil applikációjában is.

Környezettudatos szervezőként eseményeinken csökkenteni szeretnénk a nyomtatott anyagot mennyiségét. A végleges programot elérhetővé tesszük a mobilapplikációban, valamint a helyszínen nagyméretben kinyomtatva.
Napokra lebontott, kinyomtatott programot korlátozott darabszámban a regisztrációs pultnál találhat majd.

A kiállítók listáját és bemutatkozó anyagait a kongresszus honlapján tekintheti meg!

A kiállítói nyereményjátékban bárki részt vehet, aki legalább 12 kiállítói standnál látogatást tesz a 30. MLBKT kongresszus első két napja alatt. A kiállítóknak pecséttel kell igazolniuk a látogatást tényét. A szelvényeket csütörtök este 18.00 óráig lehet leadni a regisztrációs pultnál. Az értékes nyereményeket a bankett vacsorán sorsoljuk ki.

A rendezvényen nincs előírt öltözet. Napközben a hétköznapi, üzleti viselet; a bankett estéjén az elegánsabb, formálisabb öltözet jellemző.

Igen. A kongresszus szakmai programjain, társasági eseményein, étkezésein (kávészünet, ebéd, bankett) kizárólag az előzetesen regisztrált vendégek vehetnek részt, akik rendelkeznek a kongresszus hivatalos kitűzőjével, amelyben egyben a belépőjegyet is jelenti az étkezésekre.

A szervező csapat, az MLBKT Titkárság a konferencia helyszínén a regisztrációs pultnál elérhető lesz nyitvatartási időben, minden egyéb esetre titkárságunk mobilszámai:

+36 20 971-0239   /   +36 20 231 0239    / +36 20 294 3555

 

A kongresszus társasági programjairól honlapunkon  olvashat bővebben a Program/Társasági események menüpont alatt. Szerda este könnyed programokkal, csütörtök este bankett programmal készülünk. 

A szállodában jelszavas korlátozás nélkül ingyenes wifi kapcsolat érhető el. A hálózat nagy sebességű, azonban elképzelhető, hogy a résztvevők és a kiállítók együtt jelentős adatforgalmat bonyolítanak majd. Ezért javasoljuk és kérjük, hogy amennyiben Önnek elengedhetetlen a stabil internetelérés, készüljön mobilinternetes megoldással is a biztonság kedvéért.

A szálloda wellness központja minden nap 7.00 órától 21.00 óráig tart nyitva.

A kongresszuson készült fotókat folyamatosan töltjük fel az MLBKT Facebook oldalára. Örömmel fogadjuk, ha Ön is elküldi a logisztika@logisztika.hu címre a saját készítésű fotóit!

NE MARADJON LE Regisztráljon még ma!