KAPCSOLAT

Tar Péter

Director, Business Development | Dyntell Software

https://www.linkedin.com/in/peter-tar/

peter.tar@dyntell.com

 +36 70 941 7021

Web: https://dyntell.com

Dyntell Software

A Dyntell magyar tulajdonú üzleti szoftvereket fejlesztő cégcsoport, amely több mint 20 éve a nemzetközi piacon értékesíti és vezeti be a rendszereit. A magyar és a román piacon fő termékünk a Dyntell ERP integrált vállalatirányítási rendszer, amit több mint 500 cég használ a két országban. Fontos termékünk emellett, amelyet az Egyesült Államokban is értékesítünk, a Dyntell Bi üzleti intelligencia rendszerünk, amellyel nemcsak az adatvizualizációra, hanem az adatelemzésre, a predikcióra, a tervezésre és a komplex workflowra helyezzük a hangsúlyt.
Ügyfeleinknél azt látjuk, hogy az ügyviteli rendszer nem elegendő segítség a felsővezetőknek, sőt, sokszor az elsődleges korlátja a cég további növekedésének.
Tapasztalataink felhasználásával a Dyntell küldetésének a magyar cégek legendásan rossz termelékenységének növelését választottuk. Ez az, amiben a lengyelektől, csehektől és a szlovákoktól is messze elmaradunk. Mi úgy gondoljuk, ennek oka az, hogy a magyar cégek nem használják az adatelemzést, pedig az adatok már megvannak a vállalatirányítási rendszereikben vagy különböző Excel táblákban. Mindezek miatt szerintünk a termelékenységet elsősorban NEM robotokkal, hanem a meglévő adatok elemzésével lehet növelni, mert az adat valóban az igazi kincs.
A magyar cégvezetők gyakran áldoznak nagy pénzeket arra, hogy növeljék a profitjukat. Mi abban tudunk segíteni, hogy megtalálják azokat a faktorokat, “potmétereket”, amelyeken csak kicsit kell csavarni, és a profit nagymértékben nő. Ehhez az önköltség részletes elemzésére van szükség, amihez minden adat ott van, csak általában a megfelelő eszköz nincs meg hozzá. Szeretnénk megmutatni, hogy az üzleti intelligencia nem grafikonok nézegetését jelenti, hanem a megfelelő információ megfelelő tálalását, a megfelelő időben, a megfelelő vezetőnek – ezt hívjuk mi just-in-time információnak.
Ha valami rossz irányba tart, akkor arról jó, ha figyelmeztetést kapunk, például ha az értékesítő beszerzési ár alatt ad el, vagy ha egy szállítólevél nincs kiszámlázva, vagy épp nem készült el egy határidős dokumentum. Ezekre ugyanaz az egyszerű adatelemző szoftver a megoldás, ami akár munkafolyamatok automatizálására is alkalmas, nem utolsó sorban pedig elősegítheti a dolgozók kontrollját is.
A következő hivatkozáson néhány olyan érdekes esettanulmány is elérhető, melyekből azt is megtudhatja, mások hogyan használják a mesterséges üzleti intelligenciát a vállalati folyamatokban:

https://dyntell.com/esettanulmanyok/


Kiállításon bemutatott termékek

● Mixed Reality a raktározásban: próbálja ki a Hololens 2 lehetőségeit raktári környezetben!
● Dyntell Sentinel: Mesterséges intelligencia (AI) alapú megfigyelő szoftver, amely a meglévő kamera (CCTV) infrastruktúrára csatlakoztatva: Megfigyelést végez. Riasztást ad le. Adatokat gyűjt.
● Dyntell ERP Integrált Vállalatirányítási Rendszer
● Dyntell Bi Üzleti Intelligencia, Döntéstámogató és Adatelemző Rendszer

Dyntell Software – Ipar 4.0 megoldások >>>

Dyntell Software – PreDynt szolgáltatások>>>

Dyntell-Software-bemutatkozo_ERP-BI-Ipar-40-MI-alapu-megoldasok>>>

 

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!