KAPCSOLAT

SSI SCHÄFER HUNGARY KFT.

Cím: Dunaharaszti, H-2330 Magyarország, Jedlik Ányos út. 20/b.

Web: ssi-schaefer.com

Ügyvezető: Kardos Péter

+36 24 501 100

info.hu@ssi-schaefer.com

 

SSI SCHÄFER CSOPORT

Az SSI Schäfer raktárak, ipari létesítmények, műhelyek és irodák számára tervez, fejleszt és épít különféle rendszereket. A vállalkozás portfóliója magában foglalja a raktározás, anyagmozgatás, komissiózás manuális és automatizált megoldásait, továbbá hulladékkezelési és újrahasznosítási technológiákat. A fentieken túl az SSI Schäfer moduláris, rendszeresen frissített, vállalkozáson belüli anyagáramlási szoftverek vezető szállítója. Az SSI Schäfer széleskörű termékpalettája, mely magában foglalja a saját WAMAS® és SAP termékeket, zökkenőmentes támogatást biztosít minden raktári és anyagáramlás menedzsment folyamat tekintetében. Az SSI Schäfer megoldásai a rendkívül precíz monitoring, vizualizációs és üzemeltetési metrika-elemző, proaktív intralogisztikai menedzsment rendszer segítségével nagyban javítják az ügyfelek szervezeteinek termelékenységét és hatékonyságát.

Az SSI Schäfer kifinomult, kulcsrakész rendszereket kínál megrendelőinek.
Az SSI Schäfer Systems International Kft. 1994-óta képviseli Magyarországon az SSI Schäfer cégcsoportot. Minden munkatársunk azon dolgozik, hogy a méltán világhírű német családivállalkozásból multinacionális és piacvezető intralogisztikai specialista termékei a magyar üzemek, gyárak számára is elérhetők legyenek.

Főbb tevékenységi területeink:

Automata raktári és komissiózó rendszerek, raktár és anyagáramlás irányító szoftverek, raklapos, karos és nagyszélességű állványok, polcos tárolórendszerek, polcos és dinamikus állványrendszerek, tároló, komissiózó és szállító dobozok, önhordó magasállvány rendszerek, üzem és műhelyberendezések, hulladéktároló rendszerek, logisztikai központok tervezése és kivitelezése.

 ssi-schaefer.com

Retail and Wholesale Automation Solution from SSI SCHÄFER

Improving Omnichannel Fulfillment

Piece Picking Robot Automation

WAMAS

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!