KAPCSOLAT

Palasik Márton

Keresledelmi vezető – Automatizációs üzletág
Head of Sales Logistics Solutions 

+36 70 3372692

info.hu@ssi-schaefer.com

 

SSI SCHÄFER CSOPORT

Az SSI Schäfer raktárak, ipari létesítmények, műhelyek és irodák számára tervez, fejleszt és épít különféle rendszereket. A vállalkozás portfóliója magában foglalja a raktározás, anyagmozgatás, komissiózás manuális és automatizált megoldásait, továbbá hulladékkezelési és újrahasznosítási technológiákat. A fentieken túl az SSI Schäfer moduláris, rendszeresen frissített, vállalkozáson belüli anyagáramlási szoftverek vezető szállítója. A több mint 1100 szakértőt számláló IT csapat elsősorban nagyteljesítményű alkalmazások fejlesztésével foglalkozik, de emellett tanácsadást is biztosít az ügyfeleknek szoftver és intralogisztikai berendezések intelligens kombinációjával kapcsolatban. Az SSI Schäfer széleskörű termékpalettája, mely magában foglalja a saját WAMAS® és SAP termékeket, zökkenőmentes támogatást biztosít minden raktári és anyagáramlás menedzsment folyamat tekintetében. Az SSI Schäfer megoldásai a rendkívül precíz monitoring, vizualizációs és üzemeltetési metrika-elemző, proaktív intralogisztikai menedzsment rendszer segítségével nagyban javítják az ügyfelek szervezeteinek termelékenységét és hatékonyságát.

Az SSI Schäfer kifinomult, kulcsrakész rendszereket kínál megrendelőinek. Nemzetközi vállalatként egykézből biztosítja megoldásait a világ bármely részén. Átfogó portfoliója magában foglalja a teljes körű tervezési, kivitelezési, tanácsadói és ügyfél-specifikus termék életút követő szolgáltatásokat és karbantartást.

Az SSI Schäfer Systems International Kft. 1994-óta képviseli Magyarországon az SSI Schäfer cégcsoportot. Minden munkatársunk azon dolgozik, hogy a méltán világhírű német családivállalkozásból multinacionális és piacvezető intralogisztikai specialista termékei a magyar üzemek, gyárak számára is elérhetők legyenek. Magyarországi telephelyünk Dunaharasztiban, a külső ipari parkban található. Az SSI Schäfer Systems International Kft. meglévő és leendő partnereinek egyaránt személyre szabott és, csúcsmodern konstrukciókat állít össze. Szakértő kollégáink az egész ország területén helyszíni felméréssel segítik kialakítani a lehető leghatékonyabb és leggazdaságosabb intralogisztikai megoldásokat, illetve állványfelülvizsgálatot is végeznek.

Főbb tevékenységi területeink: Automata raktári és komissiózó rendszerek, raktár és anyagáramlás irányító szoftverek, raklapos, karos és nagyszélességű állványok, polcos tárolórendszerek, polcos és dinamikus állványrendszerek, tároló, komissiózó és szállító dobozok, önhordó magasállvány rendszerek, üzem és műhelyberendezések, hulladéktároló rendszerek, logisztikai központok tervezése és kivitelezése.

 ssi-schaefer.com

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!