Barion Pixel
00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

Nézze meg a 2022-es Kongresszuson készült videót, kedvcsinálóként!

„A logisztikai szakma megkerülhetetlen eseménye.”

Rugalmas ellátási láncok tervezése:
bizonytalan jelen, kiszámíthatatlan jövő 
 

Milyen év lesz 2023 a logisztika számára még nem tudjuk, de az biztos, hogy az MLBKT 31. kongresszusa, biztosan az év supply chain eseménye lesz. A rendezvényünk 3 napján 2022-ben több mint 600, ellátási láncban dolgozó szakember, vezető és 100 egyetemi hallgató fordult meg.

Idén is rengeteg izgalmas témával készülünk. 

A 2022-es év a meglepetések, a kiszámíthatatlanság és a folyamatos újra tervezés éve volt. Úgy kezdődött, hogy már/még tombolt a COVID, aztán kitört a háború, elszabadult az infláció, robbantak az energiaárak. Ez a turbulens időszak megmutatta azonban azt is, hogy bár a társadalmak korábban nem igazán ismerték el széleskörben az ellátási láncok fontosságát az emberek összekapcsolásában és az életminőség javításában ez a nézet sokat változott az elmúlt pár évben.

Most az a trend látszik kirajzolódni, hogy logisztika a csendes háttérműveletből stratégiai eszközzé és értéktermelő területté lépett elő a vállalatok életében. Ugyanakkor világszerte minden eddiginél több technológiai szakértő kezdi megérteni a logisztikai iparban rejlő hatalmas, kiforrott lehetőségeket innovatív megoldásaik fejlesztésére és alkalmazására.

A világgazdaság számos hatása befolyásolja továbbra is tartósan a vállalatok napi működését, így elengedhetetlen, hogy maximális rugalmassággal kezeljék az időről időre felbukkanó változásokat hozó gazdasági eseményeket. Abban igyekszünk segíteni a rendezvény 3 napján is, hogy mindeki a tudása legjavát adja és a maximumot hozza ki ebben a zavaros helyzetben.

Várjuk Önt és kollégáit is az idei MLBKT Kongresszuson.  

Mi már nagyon készülünk!