KAPCSOLAT

Kanta Krisztina

Ügyvezető:

+36 70 367 6497

kanta.krisztina@k3s.hu

 

K és 3S Kft.

A K és 3S Kft. egyedi szemlélettel dolgozik a hazai munkavédelmi piacon.

Egyrészt minőségi munkavédelmi eszközöket forgalmazunk, amelyhez olyan összetett szolgáltatás kapcsolódik, ami figyelembe veszi: a vállalat termelési folyamatának egyediségét, az eszközöket viselő, használó ember igényeit, a munkavédelemmel és a beszerzéssel foglalkozó területek szempontjait és a cég adminisztrációs és pénzügyi elvárásait.

Szakértői csapatunk több évtizedes tapasztalatra építve állítja össze az ajánlatokat megrendelői számára:

  1. felmérjük az igényeket
  2. javaslatot teszünk a szükséges eszközökre
  3. tesztelési lehetőséget kínálunk
  4. gyors kiszolgálást és pontos, átlátható elszámolást biztosítunk

A K3S – amely a PORTWEST kiemelt disztribútora – egyéni védőeszközök, munka- és védőruhák, valamint tűzvédelmi eszközök mellett olyan speciális termékeket is forgalmaz, mint eszközkiadó és visszavételező automaták, Tickless Work Pro vegyszermentes kullancsriasztó, vagy a Skipper, moduláris forgalomtechnikai és terület jelölő rendszer.

Másrészt a termékforgalmazáson túl számos hasznos szolgáltatást is nyújtunk: szakmai tanácsadás, optikai szemvizsgálat, egyedi (vállalati arculatú) munkaruha tervezés, szállítás saját gépparkkal az ország egész területén, telephelyre kihelyezett raktárkészlet fenntartása és munkavédelmi szolgáltatások (munka-, tűz-, környezetvédelem).

A 31. MLBKT kongresszuson egyedi szemléletű előadással készülünk, amelynek keretében azt mutatjuk be, hogyan járul hozzá a munkavédelem és a megfelelő munkavédelmi eszközök a munkavállalói jólléthez, a dolgozók egészségéhez és biztonságához. A kongresszushoz kapcsolódó kiállításon pedig főként a PORTWEST eszközök és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások kerülnek előtérbe.

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!