KAPCSOLAT

ISYS-ON

 

Magyarország egyik legsikeresebb vállalatirányítási rendszereket szállító társaságaként rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évtizedekben számtalan hazai vállalkozás üzleti folyamataira alkothattunk teljes körű informatikai megoldást, nem csupán a szoftver, hanem a hardware oldalon is.

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő ISYS-ON Kft. 1993-as alapítása óta folyamatosan törekszünk Partnereink igényének korai felismerésére, hogy a lehető leggyorsabban tudjunk válaszolni a rohanó napjaink által generált gyakori változásokra.

Az ISYS-ON Kft. elsősorban összetett és szerteágazó tevékenységet végző vállalatok, vállalatcsoportok feladatmegoldásra szakosodott, és a partnerei üzleti eredményét növelő, összetett informatikai megoldások megvalósítását tekinti legfontosabb feladatának. Az évek során megalapozott stabil gazdasági és pénzügyi hátterünknek köszönhetően képesek vagyunk hosszútávon mindig megújuló, innovatív és megbízható Partnerei lenni a hazai vállalatoknak.

Az elmúlt 30 év integrált vállalatirányítási megoldások piacvezető szállítójaként, ERP rendszerek bevezetésével foglalkozó csapatunk mögött több mint százhúsz sikeres QAD Enterprise Applications bevezetési projekt áll.

Az ISYS-ON Kft. ennek eredményeként olyan szakmai tapasztalatra tett szert, mely nem csupán a vállalatirányítási rendszerek ismeretéből álló tudásbázist, hanem egyfelől a bevezetési projekteknek köszönhető módszertani és projektvezetési, másfelől Partnereink folyamatainak megismerésével, modellezésével szerzett szakiparági, szakterületi know-how-t is jelent egyben.

Az ISYS-ON Kft. rendkívül nagy hangsúlyt fektet az évről évre bővülő szakértői csapat folyamatos képzésére, fejlesztésére, legyen szó szakmai, vagy partner specifikus ismeretekről. Cégünk több mint 100 fős magasan képzett csapata három szakterületre bontva szolgálja ki Partnereink igényeit, így önálló Pénzügy, Termelés és Logisztika szakosodott osztályra bontva épül fel a vállalat struktúrája, amely egyben a Partner Támogató Központ felépítését egyaránt jellemzi. Emellett önálló R&D csapat létrehozásával valósítjuk meg Partnereink teljes körű támogatását, így kiemelt fejlesztési projektek keretein belül Ügyfeleink bevonásával együtt alkotjuk meg az új elvárásokra válaszoló megoldásainkat.
 

 

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!