Jelentkezési időszak

Részvételi díjak

A konferencia részvételi díjait úgy állapítottuk meg, hogy azok rugalmasan illeszkedjenek a résztvevők idejéhez és igényeihez. Figyelem! Ha a kongresszus időpontjában elfoglalt, a program 3 hónapig visszanézhető a regisztrált részvevők számára!

A táblázatokban szereplő összegek nettó árak, vagyis az ÁFA-t nem tartalmazzák.

KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG!

A teljes 3 napra és a 2 napra regisztrálók esetében, amennyiben egy cégtől 3 fő vagy annál több bejelentkezik, további 15% kedvezmény kerül levonásra a végösszegből!

BELÉPŐJEGY (ONLINE KONGRESSZUS)MLBKT TAGOKNAKRÉSZVÉTELI DÍJ (NEM MLBKT TAGOKNAK)
3 + 1* nap (október 13. után)68 000 Ft88 000 Ft
2 nap58 000 Ft75 000 Ft
1 nap36 000 Ft47 000 Ft
Oktatói jegy (3 nap)**5 000 Ft12 000 Ft
Hallgatói jegy (3 nap)***2 000 Ft5 000 Ft

* Amennyiben a teljes 3 napos részvételi díjat választja, abban az esetben a 0. napon, az ELA Awards konferencián is részt vehet. (Részleteket ide kattintva talál!)

** Abban az esetben lehet igénybe venni az oktatói részvételi díjakat, ha az oktató főállásban dolgozik felsőoktatási intézményben.

*** Abban az esetben lehet igénybe venni a hallgatói részvételi díjat, ha a hallgató rendelkezik érvényes hallgatói jogviszonnyal.

 BELÉPŐJEGY (ONLINE KONGRESSZUS) RÉSZVÉTELI DÍJ
Előadó / Szekcióvezető**** kieg.jegy2 napraElőadás napján ingyenes, plusz 1 napra kiegészítő jegy vásárlása25 000 Ft
Előadó / Szekcióvezető**** kieg.jegy3 napraElőadás napján ingyenes, plusz 2 napra kiegészítő jegy vásárlása39 000 Ft

**** Előadóknak, szekcióvezetőknek, felkért hozzászólóknak az előadás, vagy szekciójuk napján a szakmai programokon ingyenes a részvétel, a további napokra pedig kedvezményes áron vásárolhatnak saját részükre belépőjegyet.

Azaz, ha 2 napon szeretne részt venni, akkor a 2 napos jegyet (1 nap ingyenes+ 1 nap részvételi díjas); ha 3 napon, akkor a 3 napos jegyet kell választania (1 nap ingyenes+ 2 nap részvételi díjas).

JELENTKEZZEN MÉG MA!

A részvételhez rugalmas árazást és többféle kedvezményt is biztosítunk.
Reméljük, hogy Önt is vendégünként fogadhatjuk!

MLBKT tagoknak további kedvezményt biztosítunk!

Regisztráció

Részvételi feltételek

A részvételi díjak tartalmáról

A részvételi díjak tartalmáról:

A részvételi díj tartalmazza a kongresszusi platformra való belépést (egy egyedileg fejlesztett Virtuális Rendezvény Platform), a kongresszus előadásainak, kerekasztal-beszélgetéseinek online megtekintését, a hozzászólási és kérdezési lehetőséget, a többi résztvevővel, szponzorainkkal, kiállítóinkkal való kapcsolatfelvételt, a kiállítói standok látogatását, ezen belül a nyereményjátékban való részvételt, mindezt saját használatú elektronikai eszközön és a visszanézhetőséget 3 hónapig. Minden jegyvásárló egyedi linket kap, ami nem osztható meg: egyszerre csak egy eszközről nézhető az előadás.

Az MLBKT nem biztosítja a megtekintéshez szükséges technikai eszközöket és feltételeket. A szükséges gép- internet igény: böngésző, Firefox, Chrome, Safari (beállítások szükségesek) MS Edge Chromium. Nézőknek 5/5 Mbit előadóknak 10/10 Mbit (ha lehet kábeles) internet.  A megtekintés során, a nézői oldalon kialakult technikai nehézségek esetén az MLBKT nem vállal felelősséget.

A közvetítés során felmerült technikai nehézségek esetén, amennyiben a közvetítés megszakadna, ezáltal az előadások nem nézhetőek, az MLBKT felelősséget vállal, és azonnal megkezdi a hiba elhárítását, majd a programot a megszakadás után újraindítja.

A rögzített előadások a kongresszust követően 3 hónapig  elérhetőek, az elérés helyét az MLBKT biztosítja a regisztrált résztvevők számára

Fizetési feltételek

A kongresszusra történő jelentkezést követően a részvételi díjról előlegszámlát állítunk ki, várhatóan 2020. október közepén, melyet elektronikusan fogunk megküldeni a regisztrációban megadott e-mail címre.
A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005.

 

Jelentkezési határidő: 2020. november 9.

.
Lemondási feltételek

A részvételt lemondani kizárólag írásban lehet a logisztika@logisztika.hu e-mail címre eljuttatott levélben az alábbiak szerint:

2020. november 10-ig költségmentesen, november 10-e után pedig 50% adminisztrációs költség levonásával. 2020. november 10-ét követő lemondás esetén már nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A kiküldött számla összegének be nem fizetése nem minősül lemondásnak.

Egészségügyi okból történő lemondás esetén hivatalos orvosi igazolást kérünk a lemondás mellé csatolni. Ebben az esetben lehetősége van másik kollégának átadni részvételi jegyét, vagy a részvételi díjat 10% adminisztrációs költség levonása után visszautaljuk.

Egyéb feltételek

  • Jelentkezésével elfogadja, hogy a regisztrációkor megadott neve, cégneve és beosztása a többi résztvevő számára nyilvánossá váljon.