KAPCSOLAT

Gecse Márton

CEO

marton.gecse@ai-robotics.hu

+36204050055

AI-Robotics

 

Az AI-Robotics elkötelezett, megbízható partnered, aki teljeskörű megoldást nyújt a logisztikában jelentkező számtalan nehézség kezelésére  , mint a képzett munkaerő biztosítása, a béremelkedés, alacsony hatékonyság, helyhiány valamint a digitalizáció hiánya.

Ezek kihívások leküzdésére olyan fejlett Mi-alapú technológiákkal reagálunk, melyek megfizethetőek, hatékonyak, rugalmasak, biztonságosak és rövid időn belül megtérülőek. Megoldásainkat úgy tervezzük, hogy azok könnyedén bővíthetőek és költöztethetőek legyenek,  ezzel rugalmasan alkalmazkodva jövőbeli igényeidhez.

 

Több mint 20 éves Távol-keleti kapcsolatrendszerünket kihasználva összegyűjtöttük Ázsia leginnovatívabb logisztikai automatizációs cégeit, melyek a világ Tech cégeinek ranglistáján is az elsők között szerepelnek. Ezeket a forradalmian új megoldásokat  eljuttatjuk  a Te raktáradba is, ezzel elősegítve egy fenntartható, dinamikus fejlődést és hatékonyságot.  Jelenlegi termékportfóliónk képes minden logisztikai folyamat kihívásainak kezelésére, optimalizálásra legyen az komissiózás, árú mozgatás vagy szortírozás.

 

Saját kutatás-fejlesztési részlegünk  az olyan új piaci ígényekre is képes megoldásokat kínálni, mint az RFID technológia alkalmazása a raktározásban, leltározásban  vagy  az akkumulátor gyártásban jelentkező izolált és biztonságos tárolás lehetősége.

 

Szakképzett csapatunkkal kulcsrakész megoldást nyújtunk, a rendszer tervezéstől a megvalósításon át a karbantartásig bezárólag. Így  hosszútávú partnerid leszünk a logisztikában, akihez a jövőben is bármilyen ötleteddel, terveddel  vagy egy szembejövő új kihívás megoldásában is bizalommal fordulhatsz.

 

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!