KAPCSOLAT

Árki László

Sales manager

arki_laszlo@unioffice.hu

 +36 30 618 2227

Web:     www.unioffice.hu

UniOffice Renszerház Kft.

30 év alatt minden szaktudást elsajátítottunk, ami ahhoz kell, hogy bármilyen irodából kiszorítsuk a papír alapú munkafolyamatokat, mindezt technológiától függetlenül. Dolgoztunk már kicsikkel és nagyokkal, államigazgatással és versenyszférával. Rendszereket terveztünk és implementálunk, ha kellett, integráltunk és migráltunk. Oktattunk felhasználót és profit, adminisztrátort és fejlesztőt. Felügyeltünk rendszereket és támogattunk felhasználókat – mint ahogy tesszük ezt a jelenben és a jövőben is. A mi dolgunk az, hogy segítsünk az embereknek: vezetőknek, munkatársaknak, informatikusoknak egyaránt abban, hogy ez a meglehetősen összetett vállalati rendszer jól működjön. Az irodai rendszerek legjellegzetesebb működési zavarát az információáramlás hiánya, akadozása vagy lassúsága jelenti. Termékeink olyan szoftvertermékek, amelyek az információáramlást lehetővé teszik, illetve rendkívüli mértékben gyorsítják.

FŐBB TERMÉKEINK

Az Office Ügykövetés egy komplex dokumentum- és folyamatkezelő rendszer, ami túlmutat minden elváráson. Végezze irodai munkáját akár Home Office-ban is korszerűen és hatékonyan! Tanúsított rendszerünk a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és jogszabályi követelményeknek is megfelel.

A SmartEvents® rendezvény mobilapplikáció alkalmazása újszerű, kommunikatív, interaktív, kényelmi funkciókat és aktív részvételt biztosít. Valós idejű elérhetőséget nyújt a résztvevők, a szervezők és a szponzorok számára, ezzel is emelve az esemény színvonalát és megítélését.

Az EventManager használatával a rendezvényszervezők webfejlesztői tapasztalat nélkül elkészíthetik az esemény többnyelvű honlapját. A platformmal B2B meetingek, online és hibrid konferenciák tarthatók. Számos adminisztrációt segítő funkciónak (regisztráció, beléptetés, számlázás) és interaktív lehetőségnek köszönhetően átfogó rendezvény szoftvert kínálunk.

LETÖLTHETŐ PROSPEKTUSOK

Az UniOffice-ról >>>

EventManager>>>

SmartEvents>>>

ÜGYKÖVETÉS>>>




NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!