KAPCSOLAT

108 Agency Hungary Kft.

1122 Budapest, Ráth György utca 56.

Kalmár Milla

Senior Associate

milla.kalmar@108agency.hu

+36 70 408 4508

www.108agency.hu

108 AGENCY

MIÉRT A 108 AGENCY?

ÜGYFÉLKÖZPONTÚ KERESKEDELMI INGATLAN TANÁCSADÁS

2009 óta vagyunk jelen a magyar, a cseh és a szlovák piacon. Professzionális hozzáállással, széles körű szakmai tapasztalattal, naprakész piaci adatokkal és folyamatosan bővülő adatbázissal rendelkezünk. Figyelemmel kísérjük a hazai, a regionális, valamint a nemzetközi piac trendjeit, változásait. Az elsősorban kereskedelmi létesítményekkel foglalkozó ügynökségünk folyamatosan bővül, mára egy több mint 40 fős, magas szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal állunk ügyfeleink rendelkezésére a régióban.

A kezdetek óta közel 8,4 millió négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant, valamint fejlesztési területet értékesítettünk, illetve adtunk bérbe. Megbízóink nagy része vezető logisztikai, e-kereskedelemre szakosodott, nagykereskedelmi, valamint gyártással foglalkozó vállalat.

A közép-kelet-európai tulajdonú és székhelyű 108 AGENCY iparági tudásának, piaci rálátásának és kiterjedt kapcsolati tőkéjének köszönhetően mára magabiztos és vezető szereplője a térségnek mind az ipari, kiskereskedelmi, fejlesztési, logisztikai, mind az irodai ingatlanok piacán.

Ügynökségünk, a multinacionális vállalatok központosított és túlszabályozott működésétől eltérően, teljes mértékben a helyi viszonyokat és az ügyfelek egyedi igényeit tartja szem előtt.  Legnagyobb erősségünk is ebben rejlik: az egyedi és a kölcsönös bizalmon alapuló együttműködésben. Mindezt ötvözzük maximális hozzáértéssel, ügyfélközpontúsággal és megbízhatósággal.

Szakembereink segítségével komplex megoldásokat nyújtunk, és a mindenkori piaci helyzetről naprakész információkkal támogatjuk ügyfeleinket: bérbeadással, értékesítés közvetítéssel, telek tervezési és mérnöki munka irányítással, beruházási útmutatással, befektetési és marketing szaktanácsadással.

2021 végén a 108 AGENCY és a BNP Paribas Real Estate kizárólagos partnerséget kötött Csehországban; ennek a stratégiai akvizíciónak köszönhetően tovább erősítettük pozíciónkat a régióban, jelentősen bővítve a tanácsadói csapatunkat és szolgáltatási palettánkat.

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!