KAPCSOLAT

Lőrincz László

Customer & Business Development Manager

Wanzl Magyarország Kft.

1037-Budapest, Kunigunda út 58.

Tel: +36 1 387-3793

Mobil: +36 30 311-2364

wanzl.hu@wanzl.com

laszlo.loerincz@wanzl.com

www.wanzl.com

Wanzl

 

Komissiózó kocsijaink minden nap maratonokat teljesítenek Európa legnagyobb elosztóközpontjaiban. A standard méreteken túl egyedi méretben is legyártjuk Önnek, hogy folyamataihoz a legideálisabb kocsit biztosíthassuk. Az  egyénileg konfigurálható külső méretek és átfogó tartozékkínálatunk segítségével tökéletesítheti a komissiózást, mint az ellátási lánc fontos részét. Ez pedig minden egyes kocsira vonatkozik, mivel a kiválasztott testreszabott, max. 300 kg teherbírású megoldás már egyetlen darabtól is kapható.

Az árubeérkezés ellenőrzése, a raktári bevételezés és a nagy paletták etikettezése manuális, köztes lépésekkel valósul meg, mely sokszor az iroda és a raktár közötti távolság többszöri megtételével jár. A Wanzl ezen folyamatok optimalizálására egyszerű és találékony megoldást kínál: a mobil munkaállomást. A mozgó iroda időt takarít meg, mert együtt van minden technikai felszerelés, amire szükség lehet. Magassága a raktári dolgozók egyéni igényeihez igazítható, állítható, asztallapja és polcai elegendő helyet biztosítanak a PC, az etikettnyomtató és a scanner számára, így a munkafolyamatok egy helyben elvégezhetők. Az opcionálisan rendelhető tápegységgel az asztal tovább mobilizálható, használatával minden eszköz vezeték nélkül oda vihető, ahol használata szükséges. Az energiaellátást biztosító lítium-ion akkumulátor a kocsi oldalán, vagy a középső polcon rögzíthető.

Bejárati rendszereink naponta fogadják a vendégeket számos cég bejáratánál. Az innovatív Wanzl biztonsági termékek megakadályozzák a jogosulatlan belépést, miközben gyors és biztonságos bejutást kínálnak az arra jogosult személyeknek.

Material handling katalógusunk, innen tölthető le:

https://www.wanzl.com/Downloads/Prospekte/Material%20handling/1412_Material-Handling_EN.pdf

Beléptetőrendszerek katalógus, innen tölthető le:

https://www.wanzl.com/Downloads/Prospekte/Access/1302_AccessSolutions_EN.pdf

 

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!