KAPCSOLAT

VFP Systems Kft.

Lang Balázs
Stratégiai igazgató
06 30 239 8028
lang.balazs@vfpsystems.hu
www.vfpsystems.hu

 

VFP Systems

 

Cégünk, a 100%-ban magyar tulajdonban lévő VFP Systems Kft az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil gépépítő és lean cső rendszerek, gyártása és kereskedelme mellett, manuális gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, egyedi gyártású gépek, kollaboratív és logisztikai robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.


Szakmai Blog:

Bemutatkozó videó:

Megoldásaink:

VFP Systems Kft. Ipar 4.0 mintagyár bemutató - Smart Mini Factory

Egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatjuk, hogy a ma elérhető intelligens technológiákkal milyen könnyen lehet egy Ipar 4.0-ás rendszert létrehozni. A minta gyártási folyamat során bemutatjuk, hogy a MiR autonom mobil robotokkal, Universal Robots kollaboratív robotkarokkal illetve a Lipro szállítópálya rendszerekkel hogyan lehet olyan gyártósort létrehozni, ami teljesen automata, önálló moduláris egységekből épül fel és a részegységek egymással intelligens módon kommunikálnak.

YouTube csatornánkon több webinárium felvételt, szakmai előadást, esettanulmány videót is találnak projektjeinkről.

Ezek közül elsősorban az alábbiakat emelném ki:

Webinárium: VFP Systems Kft. – ROBOtalk – Ipar 4.0

Az elmúlt időszakban rengeteg hasznos webinárium volt, melyek az egyes Ipar 4.0 -ás rendszerelemek, megoldások, alkalmazásának előnyeit és lehetőségeit mutatták be. Arra gondoltunk a Kollégákkal, hogy egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatjuk, hogy a ma elérhető intelligens technológiákat alkalmazó termékekkel milyen könnyen lehet olyan gyártósort létrehozni, ami teljesen automata, önálló moduláris egységekből épül fel és a részegységek egymással intelligens módon kommunikálnak.

Esettanulmányok:

o    6 MiR autonom logisztikai robot TE Connectivity magyarországi gyárában

 

o    Költséghatékony és rugalmas anyagmozgatási megoldások a VFP Systems és a LIPRO szállítópályáival:

o    LIPRO szállítópályák a Knorr-Bremse budapesti üzemében:

Modern Mintaüzem Program – Mintaműhely VFP Systems Kft
Cégünket nagy megtiszteltetés érte, amikor a Modern Mintaüzem Program keretein belül Mintaműhelyként kiválasztásra került.
Azon vállalkozások kerülhettek be ezen szűk körbe, akik a jövő technológiáinak implementálásában segítik a magyar kis- és középvállalkozásokat a hazai piacon, ezáltal hozzásegítve őket a magasabb hozzáadott értékű, hatékonyabb termeléshez. A VFP Systems Kft. ezen kezdeményezés kapcsán tartott nagysikerű szakmai napot herendi telephelyünkön az IFKA-val szorosan együttműködve, melyen Dr. György László, a gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár Úr is tiszteletét tette. Az eseményről készült videós anyag, jól összefoglalja a VFP Systems kínálatában elérhető ipar 4.0 okos megoldásokat az automatizáció területén, mely mérettől függetlenül támogatni tudja a hazai vállalkozásokat.

Standunkon az alábbiakkal készülünk:VFP Smart Mini Factory részeként
•    Universal Robots kollaboratív robotok alkalmazási lehetőségei – palettázás
•    MiR autonom logisztikai robotok alkalmazási lehetőségei
•    Nipper intelligens villás raklapmozgató robotok alkalmazási lehetőségei
•    LIPRO szállítópályarendszerekNE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!