KAPCSOLAT

Egerszegi Zsófia

Senior Key Account Manager

+36 70 60 34 334

zsofia.egerszegi@unite.eu

Márkanevet váltottunk.

Cégünk zászlóshajója és márkaneve mostantól Unite.

Mercateo Magyarország Kft.
mercateo.hu

Unite

A Unite a vállalati ügyfelek beszerzési platformja

  • Elérhetőség 14 országban
  • Közel 6 millió elérhető termék 12 kategóriában
  • Egyetlen hitelező-modell

Partner az értékteremtésben

A partnerségek kulcsfontosságúak a fenntartható üzlet érdekében.

Ismerje meg a beszerzési folyamat átalakításának intelligens és rugalmas módját.

A Mercateo beszerzési portálunkkal cége profitálhat a piac előnyeiből, miközben ellenőrizheti a kínálatot és a költségeket is.

Vegye át az irányítást, és alakítson ki az igényeinek megfelelő B2B piacteret felhasználókezeléssel. Aktiválja a Beszállítók integrált BusinessShop-jait a Unite Store-ban, és azonnal megkezdheti a vásárlást. Eseti igényeit bármikor lefedheti közvetlenül a Spotmarket-en.

Az Ön stratégiája, az Ön választása

Használja tetszés szerint Beszerzési Portálunkat – óriási választékkal és keretszerződéseire vonatkozó katalóguskezeléssel.

Több idő a sztenderdeknek köszönhetően

Egyértelműen meghatározott jóváhagyási folyamatok: ingyenes felhasználókezelésünknek köszönhetően a stresszes beszerzés már a múlté. Tegye lehetővé kollégái számára az önálló rendelési folyamatokat, és kísérje figyelemmel kiadásait.

Intelligens funkciók

Intelligens vásárlás: Az olyan intelligens funkciókkal, mint a katalógusátfogó termékkeresés vagy az automatikus bevásárlókosár-optimalizálásunk, kollégái mindig megtalálják a megfelelő termékeket és kondíciókat.

Használja a saját letárgyalt árait

Nincs többé maverick-buying és online árösszehasonlítás: tegye lehetővé, hogy kollégái a preferált Beszállítóktól, az Ön által egyeztetett áron vásároljanak.

Spotmarket a spontán vásárláshoz

Felejtse el a katalógusokat, az excel listákat vagy az online árösszehasonlításokat. Eseti igényeit bármikor lefedheti közvetlenül a Spotmarket-en. A választék azonnal elérhető, és csökkenti a rendszertelen vásárlások számát.

Unite Store a Beszállítók széles skálájával

A Unite Store-ban aktiválja az Ön stratégiájának megfelelő BusinessShop-okat, Beszállítói palettája sokszínűsége érdekében. Az előre integrált digitális katalógusok széles kínálatából választhat.

Felhasználókezelés jóváhagyással

Az egyértelműen meghatározott felhasználói jogoknak és engedélyeknek köszönhetően a Mercateo webes verziójával elkerülheti a késéseket, és lehetővé teszi munkatársai számára, hogy az Ön segítsége nélkül rendeljenek. Figyelemmel kísérheti kiadásait, és költségkorlátokat állíthat be bizonyos személyek vagy csapatok számára.

Különböző nézetek az egyes szakterületeknek

Az egyes szakterületek számára nézetkezelési beállításainkkal, meghatározott termékválasztékot állíthat össze. Jelölje meg a sztenderd vagy biztonsági szempontból releváns termékeket, illetve határozza meg a nem rendelhető termékkínálatot. Így munkatársai a megfelelő tételek közül választhatnak.

Termékkeresés és szűrés

Hatékony termékkeresőnkkel a BusinessShop-okat és a Spotmarket-et is egyaránt elérheti. A keresési eredmények finomításához használhatja az olyan szűrőbeállításokat is, mint például a gyártó, szín vagy fenntarthatóság. Így mindig megtalálja a megfelelő termékeket.

Optimalizált bevásárlókosár

Munkatársai a bevásárlókosár optimalizálásával, prioritástól függően kiválaszthatják a legalacsonyabb árat, a leggyorsabb szállítási határidőt vagy csökkentheti a részszállítások számát. Így mindig a legjobb kondíciókat biztosíthatja csapatának.

Automatizált rendelési riportok

Átláthatóságot és ellenőrzést hozhat létre. Az automatizált rendelési riportoknak köszönhetően elemezheti kiadásait: termékcsoportok, termékek, költséghelyek és költségtípusok szerint.

Használat interfészen keresztül

Csatlakoztassa beszerzési rendszerét a beszerzési portálunkhoz (Procurement Portal). Ön létrehozza a bevásárlókosarát a Mercateo-n, mi pedig vásárlási adatait közvetlenül a rendszerébe továbbítjuk.

Használat webes hozzáféréssel

Kezdje el most ingyenes webes verziónkkal. Aktiválja a beszállítókat BusinessShopként, vagy vásároljon Spotmarket-ünkön több száz integrált beszállítótól.

Felelősségvállalás

A Unite többről szól, mint a folyamathatékonyságról és a jövedelmezőségről: összekötjük a vállalkozásokat egy fenntartható gazdaság érdekében

Fenntarthatóság

Üzletágunk fenntartható jövője egyetlen elképzelésen alapul: a közös érték létrehozásán. Ezért egy olyan digitális ökoszisztémát hozunk létre, amely támogatja az innovatív megoldások és körforgás lehetőségét. A jobb üzletért és egy jobb világért.

EcoVadis minősítés

Az EcoVadis a legjobb 17%-ba sorolta a Unite-ot

2022 januárjában az EcoVadis ismételten értékelte társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységünket. A világ legnagyobb külső minősítő szervezete bronz fokozattal illette cégünket. Így az egyes kategóriákban a Unite Holding SE az EcoVadis által a nagykereskedelmi, díj- vagy szerződéses alapú iparágban a legjobb 17%-ba sorolt cégek között szerepel

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!