speaker-photo

Papp Zoltán, LOGSZOLG Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

(volt McDonald's SC és Fenntarthatóság vezető) jelenleg szabadúszó
2022.10.19. 13:55 Fenntarthatóság

Toscana I. Plenáris / Fenntarthatóság

Hogyan jutunk el a fenntarthatóság kezeléséhez a mindennapi munkában

Fenntarthatósági stratégiát, karbonsemlegességi célokat szinte minden vállalat megfogalmaz. Olyan ez, mint az egészséges táplálkozás: Trendi beszélni róla, vannak céljaink amit társaságban meg is osztunk másokkal. A mindennapokban viszont cukros, zsíros ámbár ízletes ételt eszünk, és „holnaptól” fogunk változtatni. Hogyan jutunk el a fenntarthatóság valódi kezeléséhez a mindennapi vállalati munkában? Mit tehetünk a megfogalmazott célok eléréséért az ellátási láncban ? Partnereink ösztönzése, bevonása a folyamatokba elengedhetetlen. De kik is ezek a partnerek vállalaton kívül és vállalaton belül, akik nélkül csak szélmalomharcot vívhatunk eredmények nélkül? Hogyan tudjuk Őket meggyőzni, bevonni és elkötelezni? Milyen úton juthat el a beszerzés a vállalat fenntarthatóság iránti elköteleződésére, ami hosszú távon sikeressé teszi a vállalatot?

2022.10.19. 14:20 Fenntarthatóság

Toscana I. Plenáris / Fenntarthatóság

Panelbeszélgetés

Szakemberek, különböző iparágakból mondják el, hogy mit jelent a fenntarthatóság a mindennapokban, túl az előadásokban elhangzottakon. A termelés, a csomagolástechnológia, a szolgáltató ipar képviselői mellett  külön érdekesség a vonalkódos nemzetközi szabvány képviselőjének részvétele. A szabványszervezet képviselője a Lean&Green Platformot képviseli Magyarországon, amelynek fő célkitűzése az ellátási láncban bármilyen formában érintett vállalkozások együttműködését célozza meg.