speaker-photo

Hurton Judit, CEGOS

operatív vezető, szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, CEGOS TANÁCSADÓ ÉS TRÉNING Zrt.

Eredetileg közgazdász és tanár, mindkét diplomáját a Corvinus Egyetemen szerezte. Kereken 25 éve foglalkozik a folyamatokat, a szervezeteket működtető legfőbb erőforrás, az emberi tényező fejlesztésével. Tanácsadóként, trénerként az elmúlt években kevés kivétellel minden szektorban dolgozott, főként multinacionális, illetve hazai nagyvállalatoknál. 2020 júniusa óta a Cegos Zrt. szakmai és operatív vezetője.

2022.10.19 16:15 Lean

Marbella Logisztika 4.0/Lean

Aki dolgozik, hibázik!

A legtökéletesebb stratégia is elbukhat, ha szembe megy a vállalati kultúrával. Na de mi az a vállalati kultúra? Ki alakítja és ami még fontosabb, hogyan alakítható úgy, hogy támogassa a stratégiánkat, az alkalmazkodó képességünket a változásokhoz?

Előadásomban a vezető szerepére fókuszálok: mekkora szerepet játszik a vállalati kultúra alakításában valójában? Milyen eszközök állnak a rendelkezésére? Hol vannak a buktatók, a csapdák?

2022.10.19 17:30 Lean

Marbella Logisztika 4.0/Lean

Tapasztalatcsere, kérdések-válaszok, zárógondolatok

Egy szervezeti kultúra megváltoztatása - a szervezet átvezetése a jelenlegi helyzetéből egy kívánt célállapotba - az egyik legnagyobb kihívás a vezetők számára.
sok vezető tapasztalja, hogy a mai változó világ a cégét folyamatos változásra kényszeríti, amely sok esetben a szervezet kultúrájának megváltoztatásával is kell, hogy járjon. Sőt: előfordul az, hogy a szükséges változások épp a nem megfelelő szervezeti kultúrán buknak el.