speaker-photo

Gedei Erika, MLBKT Lean Tagozat

tagozatvezető, Logisztika és ellátási lánc szakközgazdász

15 éves logisztikai karrierje során számtalan alkalommal találkozott a lean filozófia alkalmazásának előnyeivel, melyhez való elhivatottsága a Corvinus Egyetemen folytatott posztgraduális tanulmányai során tovább erősödött.

Tapasztalata szerint a gyártás-termelésben már bizonyított lean szemlélet napjainkban más területeken is kiemelt szerephez jut, legyen az szolgáltatás, office környezet, oktatás, sport vagy éppen a saját otthonunk.

Lean szolgáltatásfejlesztőként elkötelezett a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben, valamint a lean szemlélet vállalati kultúra részévé válásában.

Tagozatvezetőként fontosnak tartja a gyártás-termelésen kívül a szolgáltató szektor beintegrálását a Lean Tagozat eseményeinek szervezésébe, biztosítva ezzel a szakmai tapasztalatok megosztását a logisztika, a lean vagy a folyamatfejlesztés iránt érdeklődő szakemberek számára.

2023.10.17. 13:30-15:00

Ibiza I-II. Lean

ÚJRATERVEZÉS - LEAN a logisztika változékony útjain

szekcióvezető és moderátor

 

Az elmúlt időszak eseményei és a jelen kihívásai következtében mindennapi feladattá vált a logisztikai folyamatok folyamatos újratervezése.

A lean professzionális gondolkodásmódja és széles eszköztára segít abban, hogy az újratervezés során az egyes logisztikai kihívásokra megtaláljuk a költséghatékony és veszteségmentes megoldást.

A szekció keretében a logisztikai kihívások és a lean eszköztár áttekintését követően a meghívott szakemberek saját tapasztalataikat és lean jógyakorlataikat mutatják be, amelyekkel a újratervezést sikeresen megvalósították.

2023.10.17. 13:35

Ibiza I-II. Lean

Logisztikai kihívások -> újratervezés

 

Az elmúlt évek eseményei rámutattak arra, hogy az eddig megbízhatóan működő ellátási láncok sérülékenyek, a biztonságos működésre tervezett logisztikai folyamataink rugalmatlanok.

Ellátási lánc minden szereplője eddig nem tapasztalt kihívásokkal szembesült, a kiszámíthatatlanságra való rugalmas változtatás nem volt logisztikai folyamatok része.

Ennek felismerését követően folyamatainkat folyamatosan újra kell tervezzük. Az újratervezés során a lean folyamatszemlélete, továbbfejlesztési megközelítése és az akadályok leküzdéséhez szükséges eszközei segítségünkre állnak.