KATTINTSON A KÖRÖKRE, HOGY AZ ADOTT TEREM ÉS SZEKCIÓK PROGRAMJÁT MEGTEKINTSE!

OKTÓBER 21. Részletes program Miről fog ezen a napon hallani?

A kongresszus utolsó napján olyan átfogó, a fenntarthatóságot folyamatosan fókuszban tartó, a munkavállalókról, vezetőkről és kihívásaikról szóló előadás- és beszélgetéssorozatot szervezünk, amely áttekintést ad az ellátási láncok területén dolgozó vezetőknek feladataik és a külső hatások komplexitásáról, a jelen gazdasági helyzet hatásairól és jó gyakorlatokról.. Kattintson a körökre az adott terem előadásainak megtekintéséhez!

2022.10.21. 10:00
speaker-1

Stréer Valéria, SV & PARTNER

120 perc FLOW élmény, mert fenn kell tartanunk a produktivitást

2022.10.21. 10:05
speaker-1

Dr. Füredi Júlia, Sparq

Mégis kinek az élete? Avagy ki hozza az eredményeket?

Ha elfogadjuk alaptételként, hogy nem a technológián, hanem az embereken múlik az eredményesség (márpedig fogadjuk el), akkor fontos, hogy megértsük mit gondolnak ők.

Mert ez alakítja a szervezeti kultúrát, ami vagy alávág a növekedésnek és a produktivitásnak, vagy támogatja azt. Szóval, beszéljünk az emberekről és a profitról bullshit-mentesen!

2022.10.21. 10:35 FLOW
speaker-1

dr. Wimmer Ágnes, BCE

A "jó üzlet" és a munkahelyi flow-t támogató vezetői készségek nyomában – Egy komoly játék tapasztalatai

Csíkszentmihályi Mihály flow elméletéhez kapcsolódóan 29, a „jó üzletet” segítő vezetői készséget határozott meg. Az előadásban a munkahelyi flow állapotot elősegítő vezetéshez szükséges fő készségeket (a stratégiai gondolkodásmód, a visszacsatolás, az egyéni erősségek felismerésének, valamint a kihívások és a készségek közti egyensúly megteremtésének készsége) vizsgáljuk, kitérve arra, is, hogy milyen további készségek segíthetik ezeket. Az elemzés a flow-alapú vezetői készségek mérésére és fejlesztésére kidolgozott komoly játék, a FLIGBY® („Flow is Good Business For You”) közel egy évtizedre visszatekintő adataira épít. A több ezer játékos valósághű virtuális döntési szituációkban hozott döntéseinek eredményeire, vezetői készségeinek vizsgálatára építő nemzetközi minta lehetőséget ad a logisztika és ellátási lánc területén dolgozók és más iparágakban tevékenykedő vezetők készségportfólióinak összehasonlítására is.

Szerzőtársak: Dr. Buzády Zoltán, egyetemi docens; Dr. Csesznák Anita egyetemi docens; Szentesi Péter egyetemi tanársegéd

2022.10.21. 11:00
speaker-1

Nagy-Józsa Dorottya, Y2Y Hungary Kft.

Vigyázzak magamra, a kollegáimra, a cégemre, és a bolygónkra? Mégis hogyan?

Szent Péter engem ne hívj, én nem mehetek, a lelkem a vállalatot illeti meg...

Volt két évünk, hogy megtanuljuk, hogy lehet úgy vezetni, hogy a munkavállalóink egy részét még sose láttuk. Hogy mit tesz a szervezetünkkel (és nem utolsósorban a saját szervezetünkkel), ha szanaszét darabolódva dolgozunk, ha nem tudunk többé azonos feltételeket biztosítani mindenkinek, ha a pszichológiai biztonság hiánya mellé már a fizikai biztonság hiányával is kezdenünk kell valamit. Aztán megkaptuk 2022-t, és most már egyszerre kellene úgy vezetnünk, hogy magunkat rendben tartjuk, hogy a cégünk stratégiája tudjon mit kezdeni a devizapiaci hullámainkkal, a szerteszéjjel töredezett ellátási láncokkal, a fix költségeink egekbe szökellésével, az olajárakkal, és még sorolhatnánk. És tegyük mindezt úgy, hogy közben minden porcikánkon érezzük, hogy ha mi nem, hát senki sem tehet már érdemben semmit azért, hogy a gyermekeink, az unokáink is legalább egy élhető közegben folytassák ugyanezt.

 

2022.10.21. 11:20
speaker-1

Békefi Gábor, Dreher Sörgyárak Zrt.

speaker-2

Gazsi Zoltán, Eisberg

Szép-szép az elmélet, de hogy néz ki mindez a gyakorlatban?

Ügyvezetői kerekasztal

2022.10.21. 12:00
speaker-1

Horváth Péter, Hirsch-Porozell Kft.

Záró gondolatok

12.15

EBÉD