KIÁLLÍTÓK & SZPONZOROK

Gyémánt szponzor

ROBOTCENTER 

A Robotcenter Kft. több mint 25 éves célgépépítői múlttal rendelkező cégcsoport tagjaként 2017 óta segít magyarországi gyártóknak és logisztikai központoknak belső anyagszállítási feladataik robotokkal történő megoldásában. A MiR (Mobile Industrial Robots), a Geek+ és az Agilox autonóm szállító robotok fekete öves stratégiai partnere a régióban.

Arany szponzor

Gamma Digital 

A Gamma Digital Kft. mintegy 130 főt foglalkoztató, 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás, a budapesti székhely mellett országszerte 4 telephellyel. Cégünk a legmagasabb szintű ipari automatizálással és rendszerintegrációval foglalkozik. Már több tucat automatizált raktári és logisztikai rendszer tervezésében, telepítésében vagy modernizációjában vettünk részt itthon és Európa-szerte.
Szoftverfejlesztő mérnökeink, projektvezetőink, programozóink, villamosmérnökeink itthon és a világ számos pontján bizonyították szakmai felkészültségüket és rátermettségüket.

Ezüst szponzor

LOGI-STORE

A Logi-Store Kft. 2000-ben mutatkozott be a magyar piacon, mint logisztikai háttérszolgáltató. Célkitűzésünk az volt, hogy olyan tárolástechnikai alternatívát nyújtsunk a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára, amely során “mindent egy kézből” kaphatnak.

Szekció szponzor

Lenze Hajtástechnika Kereskedelmi Kft. 

A Lenze a gépgyártás vezető automatizálási vállalata. 70 éves tapasztalattal a hajtástechnikai megoldások területén a Lenze erős partner az ügyfelei számára. A portfolió méltán híres a kiemelkedő minőségű mechatronikai termékről, nagy teljesítményű hardver és szoftver rendszerekről, az automatizálás, a szolgáltatások és a digitalizálás olyan területeiről, mint a BigData adatkezelés, felhő alapú és a mobil alkalmazások, valamint az Internet of Things (IoT ) alapú szoftverek vonatkozásában.

SR-LOGISTIC Raktártechnika

Magántulajdonban lévő cégünk már 7 éve nyújt partnereinknek a logisztika és raktározás-technika területén teljes körű szolgáltatást. A helyszíni felméréstől a kulcsrakész átadásig valósítjuk meg az elképzeléseket, a pontos igényfelmérést követően a felmerülő problémák, feladatok optimális megoldásához nyújtunk teljes körű segítséget. Legfontosabb értékeinknek a meglévő partnereinkkel való hosszú távú üzleti kapcsolatok fenntartását, új vagy leendő ügyfeleinkkel kialakítandó együttműködéseinket, valamint jól képzett, hozzáértő, tapasztalattal rendelkező, szakembereinket tekintjük.
Célunk, hogy minden esetben ugyanolyan maximális minőségben segítsük át jelenlegi és leendő partnerünket a kialakuló raktározási, logisztikai problémákon, és tervezéssel segítsük a piaci versenyben történő sikeres szereplését.

WebEye Magyarország Kft.

A WebEye Magyarország Kft. 18 éve nyújt kiemelkedő minőségű szolgáltatást folyamatosan bővülő ügyfélköre számára a Telematikai piacon. Célunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk a Logisztikai szektor által megfogalmazott igényeket.

Conductive Kft.

Cégünk, a Conductive Kft. másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat. Célunk, hogy partnereinket a lehető legmagasabb szakértelemmel támogassuk és szolgáljuk ki.

Szponzor

Transporeon

Transporeon boosts logistics performance and profitability with every freight load. Founded in Germany in 2000, Transporeon connects a worldwide network of more than 1,200 industrial shippers and retailers with over 90,000 logistics service providers in 100+ countries in real time. Its security-certified platforms offer digital solutions for freight benchmarking and sourcing, freight assignment and shipment execution, time slot management, shipment tracking, and end-to-end supply chain visibility. By leveraging the latest capabilities, including artificial intelligence and predictive analytics, Transporeon solutions cut CO2 emissions, empty runs and truck waiting times while digitizing manual processes. Transporeon is located across Europe, Russia, Asia and the US. For more information, visit www.transporeon.com

Logisztikai partner

OGL Hungary Kft.

Cégünket 2007-ben a változó piaci igények kiszolgálására hoztuk létre. A személyre szabott ügyintézéssel és rugalmasságunkkal tudunk kiemelkedni a szállítmányozási piacon. Szolgáltatásaink teljes mértékben lefedik a logisztikai iparág bármely területét. A közúti komplett és részrakó szállítások mellett, vállalunk tengeri komplett és gyűjtőszállításokat, valamint légi szállítást is. Saját vámügynökünkkel dolgozunk és igény esetén a raktározást is tudjuk vállalni ügyféleink részére, akik a KKV-tól a multinacionális cégekig terjed.

Kiállítók

D és Tsa Bt. 

A D és Tsa. Bt. egyik kiemelt terméke a Interstuhl/Bimos munkahelyi székek, amelyet a 27. MLBKT Kongresszusán is bemutatunk Önöknek. A német Interstuhl/Bimos vezető szerepet tölt be az irodai és ipari székek gyártásában. Már hosszú évtizedek óta kínálja megoldásait (1930 óta) a speciális munkaszékek és irodák területén. Hatalmas kínálatának ellenére minden egyes termék tervezésénél a cél közös volt: optimális megoldásokat nyújtani. Rugalmasak, mégis jól terhelhetőek. Tökéletesen illeszkednek a munkakörnyezethez anélkül, hogy a felhasználónak alkalmazkodnia kellene hozzájuk. Ez az eszme az, amelyért az Interstuhl/Bimos mérnökei, és kollégáink dolgoznak.

European Pallet Association – EPAL

Az Európai Raklap Szövetség (European Pallet Association e.V., rövidítve EPAL) több mint 500 millió EPAL Euro raklappal és 20 millió gitterboxal biztosítja a logisztikai világban az áruk gyors átáramlását, a világ legnagyobb, nyitott csere piacán. A szövetséget 1991-ben alapították az EPAL rakodólapok engedélyezett gyártóinak és javítóinak esernyőszervezeteként, és az EPAL rakodólapok állandó minőségének biztosításáért.

Az EPAL raklapokat fenntarthatóan termesztett, CO2-semleges fából készítik, javíthatók és újrahasznosíthatók, és nagyfokú rendelkezésre állásuknak köszönhetően csökkentik a szállítási távolságokat.

ETISOFT

 

Küldetésünk ügyfeleink gyártási folyamatainak fejlesztése az egyéni igényeikhez szabott modern ipari jelölések és Auto ID rendszerek gyártása által. Cégünk a komplex megoldások beszállítója, legyen szó címkék és jelölések gyártásáról, nyomtatók és festékszalagok értékesítéséről vagy akár rendszerek és szoftverek telepítéséről. Jövőbe mutató megoldásként AGV kiskocsik (Automated Guided Vehicle) tervezésén és azok ügyfeleink speciális igényeihez igazításán dolgozunk. Célunk az üzlet optimalizálása LEAN menedzsment, konszolidáció és egyéb üzleti és logisztikai megoldások alkalmazásával. Mindehhez több évtizedes tapasztalattal rendelkező csapat áll rendelkezésre mind a lengyel központunkban mind az európai leányvállalatainknál.

GEGE Hungary 

Munkatársainkkal már 1995 óta foglalkozunk ponyvás sátrak gyártásával, építésével, dekorálásával. Mára egyik legfontosabb termékünkké a raktársátor vált, hiszen a rendszeresen felmerülő raktározási gondokra egyre inkább ez jelenti a megoldást. Számos sikeres projektünk világossá tette, hogy ismertebbé és elfogadottabbá kell tennünk ezt a raktározási formát. Tapasztalatunknak és saját innovációinknak köszönhetően képesek vagyunk a raktársátrak tervezési, mérnöki, és telepítési feladatait mi magunk ellátni. Cégünk felelősség biztosítással és EN ISO minőségbiztosítási tanúsítványokkal is rendelkezik. Ügyfeleinknek a kezdeti tanácsadástól az utolsó szög beütéséig mindenben tudunk segíteni, hogy egy modern, mobil és megbízható raktározási megoldáshoz jussanak.

iData

Az iData Kft. iTrack GPS Nyomkövető Rendszere olyan cégeknek nyújt megoldást, akik csökkenteni szeretnék az adminisztrációs terheket és megtakarítást szeretnének elérni a gépjárműflottájuk üzemeltetése során. Csak a teljes üzemanyagkontroll által 5-40% közötti megtakarítást érhetnek el a vállalkozások. Legyen szó áruvédelemről, munkavégzés figyelésről, sofőrazonosításról, elektronikus menetlevélről, vezetési stílus elemzésről, kulcsos autó foglalási rendszerről, privát/céges utak kimutatásáról, parkolódíj fizetésről vagy útdíjfizetésről, az iTrack – a rugalmas keretrendszernek köszönhetően -egyedi igényekre szabható, komplex szolgáltatást jelent a flottával rendelkező cégeknek az üzletkötői autókkal dolgozóktól, a fuvarosokon át, a munkagépek figyeléséig.

Konzorcia Kft.

A Konzorcia Kft. 2002-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat, amelynek fő tevékenysége szofvertanácsadás, fejlesztés. Munkatársaink nagy része több évig dolgozott az Oracle Hungary Kft. tanácsadási részlegében vezetőként vagy tanácsadóként, a support részlegben igazgatóként vagy támogatási szakemberként. Kiemelkedő kompetenciával rendelkezünk az Oracle Termékek és technológiák tekintetében. Büszkék vagyunk rá, hogy a magyar piacon a legtöbb Oracle EBS-t használó vállalatot az ügyfeleink között tudhatjuk, hogy a mi támogatásunkkal üzemel hazánk egyik legnagyobb látogatottságú portál rendszere és a hazai piacon egyedülálló gyógyszersorszámozási megoldással rendelkezünk.

Logicort Kft.

A Logicort Kft. egyedileg testreszabott raktár-informatikai megoldások fejlesztésével foglalkozik a belső logisztika és raktározás területén. Cégünk a hagyományos vonalkódos megoldások mellett RFID alapú áru azonosítással és nagypontosságú beltéri helymeghatározásra (RTLS) épülő áru- és targonca követéssel foglalkozik. Egyedi digitális megoldásaink segítségével a raktározási folyamatok és adminisztrációk pontosabban, gyorsabban és automatizáltan végezhetők el, így csökken a raktározás munkaerőigénye és költsége.


LLP Group

Cégünk pénzügyi és karbantartói rendszerekkel kapcsolatos tanácsadási, bevezetési, támogatási és fejlesztési szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Helyi szaktudással és nemzetközi ismeretekkel rendelkezünk. 70 országban több mint 700 sikeres projektünk bizonyítja egyik legerősebb alapelvünk: “tanácsadás határok nélkül”. Irodáink Közép- és Kelet-Európa, Nyugat-Európa és Észak-Amerika találhatóak, összesen 9 országában.

Login Autonom Kft.

Az 1990-ben alapított Login Autonom Kft. olyan szoftverek fejlesztésére specializálódott vállalat, melyek Ügyfeleinknél leginkább a produktivitás, valamint a hatékonyan dolgozó és elégedett munkavállalók érdekében működnek. A kínálatunkban lévő szoftvereink mind saját fejlesztésűek, felkészült értékesítési csapatunk végzi a sales tevékenységet, továbbá a megoldásaink folyamatos, professzionális támogatását is szakértő kollégáink látják el. Rendszereink az innovatív termékfejlesztés és legújabb tudományos eredmények folyamatos alkalmazása eredményeként Ügyfeleink termelési, üzleti és adminisztratív kontrolling tevékenységét példátlan hitelességgel és transzparenciával, emellett egyedülállóan felhasználóbarát módon szolgálják.

Leonardo Group

A Leonardo Group Kft. olyan nemzetközi szakértők csapata, akiknek széleskörű tapasztalatuk és szakértelmük van a gyártásirányításban, a flow manufacturing bevezetésében, a lean elvű folyamatok kialakításában és a különböző gyártásirányítási módszerek kiépítésében. Az oktatási programok a flow manufacturing minden részét tartalmazzák az elmélettől a gyakorlatig, beleértve a fizikai dolgozók oktatását is. A belső tréningprogramokat vevői igény szerint állítjuk össze. A bevezetés célja a Leonardo Group „know-how” rendszerének átadása. Tanácsadóink elsősorban „coach” szerepet játszanak, azaz partnereiknek átadják azt a képességet, hogy önállóan irányítsák és fenntartsák az új rendszereket a lean projekt sikeres bevezetése után is.
Kiegészítő kereskedelmi tevékenységünk során ellátjuk a német Orgatex (visual management eszközök), a finn K. Hartwall (intra-logisztikai eszközök) és a svéd Solme AB (AviX program) magyarországi képviseletét is.

LeasePlan 

Az 1994-ben alapított LeasePlan Hungária Zrt. a LeasePlan Corporation NV csoport tagja, és Magyarországon a flottaüzemeltetés egyik vezető szakértője. Több mint 1000 ügyfelünk elégedettségéért dolgozunk nap, mint nap. Az autókról a teljes életciklusuk alatt gondoskodunk, a beszerzéstől a karbantartáson át egészen az egykori lízingautók értékesítéséig.

Nyír-Demonich Zrt.  

A Demonich több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a többutas csomagolások gyártásában, világszerte használják rendszereinket a legkülönbözőbb csomagolási feladatokra. Rengeteg féle terméket szállítanak Demonich többutas ládáiban a bankjegytől egészen a high-tech berendezésekig.

TIMOCOM GmbH 

A TIMOCOM egészét a logisztika jövőjéről alkotott, közös jövőkép egyesíti. Hiszünk egy logisztikai kihívások nélküli világban. Ezért azt tettük küldetésünkké, hogy okossá, biztonságossá és egyszerűvé tegyük a logisztikát. Ezt a jövőt úgy hívjuk, hogy kiterjesztett logisztika (augmented logistics). Ez az ígéretünk is: kiterjesztett logisztika (augmented logistics). Ezen ugyanis a logisztika bővítését, javítását, erősítését, növelését és fokozását értjük. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy a TIMOCOM segítségével okosan, egyszerűen és biztonságosan megoldhatják logisztikai kihívásaikat.

Reményi Csomagolástechnika

A Reményi Csomagolástechnika Kft. egy családi vállalkozás, amelyet 1991-ben alapítottak.
Feladata korszerű, minőségi – elsősorban ipari jellegű – csomagolóanyagok, csomagológépek elterjesztése, a piaci igények széleskörű kielégítése. Fő tevékenységi körünk olyan csomagológépek és csomagolóanyagok gyártása, forgalmazása, amelyek felhasználásával Vevőink anyagtakarékos, környezetkímélő technológiákat tudnak megvalósítani, a megfelelő áruvédelem mellett.

 

Térkitöltőanyag.hu 

Tudd teljes biztonságban terméked, gondoskodj a professzionális csomagolásról, térkitöltésről! A Térkitöltőanyag.hu nélkülözhetetlen partnered, ha… • Szeretnéd, hogy az áru minden esetben az eredeti állapotában, sértetlenül érkezzen meg. • Esztétikus, dekoratív csomagoló- és térkitöltőanyagot keresel, ami tükrözi céged arculatát. • Ha fontos a professzionális, környezettudatos csomagolás. 

Testo

A Testo (Magyarország) Kereskedelmi Kft. 1992 óta a Testo műszerek hivatalos magyarországi forgalmazója. A Testo több mint 60 év tapasztalattal és évi 1 millió elégedett ügyféllel rendelkezik a méréstechnológia területén. Monitorozó rendszerei világszinten elismertek, hatékony, kényelmes és gazdaságos megoldást nyújtanak többek között a raktárak és csomagterek környezeti paramétereinek szünetmentes felügyeletéhez. Szakképzett csapatunk a tervezéstől a telepítésen át a karbantartásig, kalibrálásig, vagy akár kvalifikálásig és validálásig minden folyamatban támogatást nyújt ügyfeleinknek.

TrucksOnTheMap

Az EIT (European Institute of Innovation and Technology) az EU első számú clean-tech startup-jának választotta a TrucksOnTheMap-et (1000 startup közül, a SLUSH-en, Helsinki-ben). Okkal! A TrucksOnTheMap online térképén előre jelzi a szabad fuvareszközöket, így mindig a legközelebbi, szabad kamiont foglalhatják a fuvarszervezők, ezzel pedig objektíven csökkentik az üres átállásokat. …és a környezeti terhelést

UniOffice Rendszerház Kft.

Az UniOffice Rendszerház Kft. több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik intelligens dokumentum- és digitális munkafolyamat kezelés terén. A felhalmozott tudást számos iparágban kamatoztattuk már. Hiszünk abban, hogy mobil megoldásainkkal valódi értéket, és kézzel fogható eredményeket tudunk teremteni ügyfeleink számára. Egyedi logisztikai alkalmazásunkkal egyaránt nyújtunk valós időben támogatást a vezetőknek, a munkatársaknak és az ügyfeleknek.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás