KAPCSOLAT

Sóvári János

Értékesítési igazgató

janos.sovari@jungheinrich.hu

 

Somogyi Attila

Értékesítési vezető, Automata rendszerek és raktárberendezések

attila.somogyi@jungheinrich.hu

 

Tel.: +36 23 531 500

 

www.jungheinrich.hu

 

Jungheinrich Hungária Kft.

Termékeink és megoldásaink minőségének és megbízhatóságának biztosítása érdekében az intralogisztika minden területén rendelkezünk tapasztalattal. A kézi targoncáktól a teljesen automatizált intralogisztikai rendszerekig. Az anyagáramlás elemzésétől, tervezésétől és üzemeltetésétől egészen a karbantartásig.

A számos iparágban és azok speciális követelményeinél szerzett sokéves tapasztalatnak köszönhetően alkalmazkodunk az egyedi igényekhez. Mert csak a személyre szabott termékek és szolgáltatások segítik a legnagyobb teljesítmény és hatékonyság elérését az áru- és anyagáramlásban.

Termékek és szolgáltatások

  • Anyagmozgató gépek széles választéka: hidraulikus kézi raklapemelők és targoncák, elektromos gyalogkíséretű raklapszállítók és targoncák, elektromos homlokvillás targoncák, tolóoszlopos targoncák, komissiózó és szűkfolyosós magasraktári targoncák, vontatók és vontatmányrendszerek.
  • Állványrendszerek és raktárberendezések: rakodólapok, kisdarabáruk, szálanyagok statikus és dinamikus tárolására alkalmas eszközök, tároló és komissiózó galériák.
  • Logisztikai megoldások: automata anyagmozgató gépek, magasraktári felrakógépek, logisztikai szoftverek.
  • Mobil robotok: AGV és AMR.
  • A termékekhez a Jungheinrich szolgáltatások és szervizprogramok széles választékát kínálja: használt targonca értékesítés, targoncabérlet, teljes körű szerviz, alkatrészellátás, flottamenedzsment, tanácsadás, elektronikus és pénzügyi szolgáltatások.
  • Jungheinrich Profishop: online webáruház. Anyagmozgató eszközök, raklapszállítók, emelők, emelőkocsik és asztalok, tartozékok, biztonsági eszközök széles választéka ingyenes kiszállítással.
  • A saját alkalmazásban álló szerviztechnikusok száma közel 100 fő, és ezzel a Jungheinrich ma Magyarországon a villástargonca szervizszolgálat területén a legsűrűbb lefedettséget nyújtja.

A Jungheinrich gépei és megoldásai valamennyi iparágban megtalálhatók, a kisvállalkozásoktól kezdve egészen a komplex raktártechnikai megoldásokat megvalósító nemzetközi vállalatokig

Letölthető anyagok

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!