KAPCSOLAT

•    Csaba Bárdossy – Kereskedelmi Igazgató
•    email: csaba.bardossy@gli-solutions.com  vagy info@gli-solutions.com  
•    telefon: +36 (70) 567 6536
•    weboldal: www.gli-solutions.com

 

GLI Solutions

GLI Solutions-t  2013-ban alapítottuk meg, szakmai tapasztalatainkat a navigációs szektorban piacvezető alkalmazások fejlesztésével alapoztuk meg. Célunk, hogy az új kihívásokra és megváltozott körülményekre reagálva innovatív, valós idejű, lokáció alapú fejlesztéseket végezzünk egyedi igényekre szabva.

Projektjeinkben a tér és valós idejű adatok elemzése, logisztikai támogatás, beltéri pozícionálás, szenzortechnológia, intelligens közlekedési rendszerek és AI-támogatott prediktív funkciók valamint felhő alapú térképi szolgálatások nyernek teret. Saját fejlesztésű digitális, publikus Magyarország térképi adatbázissal rendelkezünk (www.terkepem.hu).

Hiszünk abban, hogy a valós idejű, lokáció alapú adatok feldolgozásával pontos előrejelzések készíthetőek, optimalizálhatóak folyamatok, ily módon csökkenthetővé válik az erőforrásigény és károsanyagkibocsátás mennyisége is. 

Referenciáink: Logisztikai támogatás a Mapei-nek, Barabás Téglakőnek, Wienerberger Zrt-nek; HU-GO Elektronikus útdíjszedési rendszer; mentésirányítási rendszer; covid járványtérkép; parkolózóna nyilvántartás; túlméretes járművek útvonaltervezése; intelligens parkolórendszer; beltéri navigáció és IoT platform, útvonal menetillesztés- útdíj-bevallási közreműködőknek, nyomonkövetés támogatás a GS1-gyel közösen.

A GLI Solutions által kínált logisztikai megoldás egy olyan folyamatoptimalizáló és fuvarszervező alkalmazás, amely egy térképi platform is egyben, benne Magyarország és Európa navigációs térképi adatbázisával. Erre épülve kínál fuvartervezés-és szervezés, adatkapcsolat, statisztika, nyomonkövetés szoftver komponenseket, amelyek a megrendeléstől a kiszállításig támogatják a munkafolyamatok hatékony elvégzését időkapuk figyelembevétele mellett.

A rendszer alkalmas arra, hogy bővítés esetén további funkciók épüljenek bele, egyéb társrendszerekkel integrálódjon, onnan adatokat publikáljon, vagy használjon fel, ezzel segítve a felhasználó napi munkáját. A GLI Solutions fuvarszervező megoldása használható belföldi- és nemzetközi fuvarszervezésre egyaránt. A szoftver előnye, hogy a megrendelő igényeire és folyamataira testre szabható, moduláris rendszer.

Hasznos linkek, bemutatók:

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!