KAPCSOLAT

Representation Hungary / Magyarországi Képviselet
4025 Debrecen, Simonffy u. 4-6. 1. em. 123. iroda
Hal-köz üzletház – Xponential iroda

Tel: +36 30 339 6971

eva.johnson@epal-pallets.org
www.epal-raklap.hu

European Pallet Association e.V. (EPAL)

European Pallet Association e.V. (EPAL)

Az Európai Raklap Szövetség (European Pallet Association e.V. , rövidítve: EPAL) nemzetközi szövetségként felel az EPAL Euro raklap csererendszer szervezéséért. Az EPAL Euro raklapok az európai ipari és kiskereskedelmi ellátási láncok pillérei. Az EPAL márka a minőséget, a biztonságot és a fenntarthatóságot jelenti a logisztikában.

A jelenleg több mint 650 millió forgalomban lévő EPAL Euro raklap és 20 millió EPAL gitterbox révén az EPAL Euro raklap csererendszer a világ legnagyobb nyílt raklap csererendszere. Világszerte több mint 1600 EPAL engedélyes gyárt és javít EPAL Euro raklapokat és más EPAL teherhordókat.

Nonprofit szervezetként az EPAL nem képvisel kereskedelmi érdekeket. Az EPAL-t 1991-ben alapították a cserélhető Euro raklapok nemzetközi szövetségeként, és jelenleg több mint 30 országban van jelen nemzeti szövetségek és képviseletek révén. Az EPAL tevékenységének középpontjában a nemzetközi EPAL Euro raklap csererendszer szervezése, valamint az EPAL Euro raklapok, EPAL gitterboxok és más EPAL teherhordók gyártásának és javításának minőségbiztosítása áll.

Az EPAL Euro raklap csererendszer az újrafelhasználás, csere, javítás és újrahasznosítás elveivel már több mint három évtizede a fenntartható körforgásos gazdaság példaképe.

A fából készült EPAL Euro raklapok jelentősen hozzájárulnak az éghajlat védelméhez. Az újrafelhasználás, csere, javítás és újrahasznosítás révén kímélik a fakészleteket, csökkentik a gyártásból és szállításból származó CO2-kibocsátást, megelőzik a hulladék keletkezését és javítják az ipari, kiskereskedelmi és logisztikai felhasználók szénlábnyomát.

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!