KAPCSOLAT

Bartus Attila


értékesítő mérnök

attila.bartus@efaflex.hu

+36301593297

EFAFLEX

 

ENERGIAHATÉKONYSÁG: FÉL ÓRA HELYETT CSAK NÉHÁNY MÁSODPERCIG LEGYEN NYITVA EGY IPARI KAPU

Az 1974-ben alapított EFAFLEX az első vállalat a világon, mely alapítása óta kizárólag gyorsmozgású ipari kapuk fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A bajorországi vállalat innovatív és kreatív német mérnöki tudást kínál a világ több mint 50 fejlett országában.

Az EFAFLEX kínálatában a logisztikai vállalatok, valamint valamennyi ipari szektor gazdasági szereplője megtalálja az igényeinek megfelelő energiahatékony ipari gyorskaput.

Az ipari épületek energiahatékonysága kiemelt fontosságú költségtényező. Az ipari kapuk az épületek azon nyílászárói, amelyeket naponta akár több százszor nyitnak-zárnak. A kapulap hőátbocsátási tényezője fontos, de az energiahatékonyság szempontjából további meglepően magas energiaveszteség képződik a klasszikus szekcionált kapuk hosszú, akár félórás nyitva tartása miatt. Az EFAFLEX gyorskapuk a járművek érkezésekor nagy sebességgel nyitnak és az áthaladás után azonnal záródnak, így a kapuk fél óra helyett csak másodpercekre vannak nyitva.

A hagyományos ipari kapuk cseréje EFAFLEX gyorskapukra az ipari épületek energiahatékonyságát növelő beruházásnak minősül az EKR-ben, valamint ezzel a rekonstrukcióval azonnal érvényesíthető a gazdasági társaságok TAO kötelezettség csökkentése. A beruházás megtérülési ideje rendkívül rövid akár éven belüli, továbbá az energiamegtakarítás hosszú éveken át a beruházó vállalatnál marad, mely hosszú évekre javítja a versenyképességét.

Az EFA Csoport az MLBKT 31. Kongresszuson bemutatja a hagyományos szekcionált kapuk EFAFLEX gyorskapukra történő cseréjével elérhető energiamegtakarítás döntéstámogató energetikai számítását.

EFAPREDICT DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁS: KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS EGYSZERRE HÁROM KÖLTSÉGHELYEN

Az EFASERVICES kifejlesztette az ipari kapuk IoT-alapú prediktív működtetését, ezzel az információs technológiát kombinálta az üzemeltetési technológiával. A fejlesztés célja nem a hiba javítása, hanem annak bekövetkezésének megelőzése. A hálózatban működő automata gyártósorok, robotcellák és logisztikai folyamatok esetén alkalmazható integrált EFAPREDICT eszköz moduláris felépítésű. A folyamat- és működési adatok gyűjtése és intelligens elemzése lehetővé teszi a közel 100%-os üzemszünetmentes működést. A leállások okozta kiesés nem várt költségei jelentősen csökkenthetők. Az épület energiahatékonysága nő a szolgáltatás igénybevételével. AZ EFA cégcsoport 2018–2023-as digitális stratégiai tervének részeként egyesítette az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. szerviz divízióját. Ezzel a lépéssel létrejött az a közös tudásbázis, mely megalapozta a saját K+F munkát.

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!