KAPCSOLAT

Mazács Mónika
marketing és kereskedelmi asszisztens
marketing@conductive.hu
+36 20 514 4020

https://conductive.hu/

Conductive Kft.

Cégünk, a Conductive Kft. közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik műanyag csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat. Innovatív és proaktív szemléletünknek köszönhetően figyelemmel kísérjük az iparágak új megoldásait, így egyre több szektor számára kínálunk egyedi és költséghatékony és fenntartható megoldásokat.

A Conductive Kft. 1998-ban alakult és a mai napig 100%-ban magyar tulajdonú. 2003 óta foglalkozunk saját tervezésű logisztikai termékek gyártásával és értékesítésével.
Termékpalettánkon többek között logisztikai tálcák, mosókosarak, műanyag konténerek, raklapok, ládák (ESD kivitelben is) valamint székek és álláskönnyítő szőnyegek szerepelnek. Továbbá csomagolástervezés optimalizálás és egyedi alkatrészgyártás terén is kínálunk megoldásokat.

Referenciáink között főként autóipari, elektronikai, és fémipari cégek szerepelnek, de portfóliónk folyamatosan bővül, így mezőgazdasági, élelmiszeripari és gyógyszeripari multinacionális cégeket is partnereink között tudhatunk.

Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szakértelemmel támogassuk és szolgáljuk ki.

 

1.     
A kiállításra többek között az alábbi megoldásokkal, termékekkel készülünk:

     Innovatív megoldásaink a logisztikában:

o    Guruló raklap és pántolható raklaptető kiskereskedelmi láncok és E-commerce partnereink részére.
o    Gitterpak® összecsukható konténerek a fenntarthatóbb és költséghatékonyabb szállítmányozás jegyében.

•    Vákuumformázott és egyedi gyártású termékek

A Conductive Kft. egyedi műanyag alkatrészek és vákuumformázott logisztikai termékek tervezésével és gyártásával is foglalkozik.
o    Egyedi gyártású termékeink: logisztikai tálcák, mosókosarak, szeparátorok, tekercstárolók, ládák, speciális ládatetők, egyéb műanyag alkatrészek.

•    Tárolók automata raktárakra tervezve

A speciális aljkialakítású, görgősorokra tervezett raklapokkal, tárolóládákkal és tálcákkal zökkenőmentesen szállíthatja áruit raktáron belül is.

•    Válassza bérleti konstrukciónkat és élvezze annak előnyeit!
A műanyag logisztikai termékek bérbeadásának előnyei:
•    Költséghatékonyság
•    Optimális raktárterület kihasználás
•    Környezettudatos szemlélet
•    Szervizelés és pótlás a bérbeadó által

Kínálatunkban megtalálhatóak raklapok, pántolható raklaptetők, ládák, rekeszek, konténerek, big-bag állványok, árukínáló tárolók kiskereskedelmi egységek részére.

    Ergonómia a munkahelyen
Prémium minőségű Werksitz irodai, ipari székek, valamint álláskönnyítő szőnyegek konkrét munkafolyamatokra optimalizálva.

•    Zöld utat adunk az újrahasznosításnak!

A Conductive Kft. számára fontos a fenntarthatóság, ezért a logisztikai termékek újrafelhasználásáról is gondoskodunk.
Cégünk újrahasznosított műanyag termékek forgalmazásával és használaton kívüli göngyölegek felvásárlásával is foglalkozik.

 

 

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!