KAPCSOLAT

FRIEDRICH Éva

COMMERCIAL DIRECTOR
M: +36 20 973 33 59
E: eva.friedrich@coface.com

www.coface.hu

COFACE

Több, mint 75 éves tapasztalatával és kiterjedt nemzetközi hálózatával a Coface csoport vezető szerepet tölt be a hitelbiztosítás és kockázatkezelés területén világszinten. Teljes körű, integrált szolgáltatásaink a kockázatkezelés teljes folyamatát lefedik: a céginformációs riportoktól a kintlévőség-biztosításon át egészen a követeléskezelésig szakértő partnerként állunk a vállalkozások mellett.

 

Globális információs hálózatunk és innovatív kockázatelemzési megoldásaink lehetővé teszik az ellátási lánc kockázatainak gyors és hatékony feltérképezését, kézben tartását és a változások folyamatos nyomon követését.

  • A Coface hitelminősítési tapasztalatára és egyedülálló nemfizetési adatbázisára támaszkodva hozhatja meg a megfelelő üzleti döntéseket
  • Egyszerű és hatékony módon tarthatja monitoring alatt portfóliója kockázatait,
  • Magyarázatot kaphat a kockázati változások hátteréről, és
  • Új üzleti lehetőségeket aknázhat ki a Coface értékelései alapján

PORTFÓLIÓ MONITORING MEGOLDÁSAINK:

Portfolio Insights

 A Portfolio Insights egy webes alkalmazás, ahol nyomon követheti és letöltheti a partnerportfólió kockázatára vonatkozó adatokat országonként, szektoronként, vállalatokonként, testreszabott grafikonok segítségével. Emellett megjelenítheti a 15 évre visszamenőleges adatokat és a holding társaságok kockázati szintjét is.

Kezelje gyorsan és könnyedén portfóliója kockázatait az URBA360-nal!

Az URBA360 segítségével könnyedén, egy felületen kezelheti portfóliója kockázatait. Támaszkodjon exkluzív helyi szakértelmünkre és a piacon egyedülálló, hitelbiztosítói üzletágból származó adatainkra!

Teljes körű áttekintés az üzleti döntéseket befolyásoló kockázatokról.

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!