KAPCSOLAT

Szentmiklossy László

AGV Business Development Manager


ALEF Distribution HU Kft. | Váci út 30. 3. emelet | 1132 Budapest | HU
Mobile: +36308418542 | Laszlo.Szentmiklossy@alef.com
www.alef.com | training.alef.com | b2b.alef.com

ALEF

ALEF Distribution és AGILOX: Az automatizáció és logisztika új dimenziói

Az automatizáció és logisztika terén folyamatosan előre megy a technológia fejlődése. Az ALEF Distribution és AGILOX két olyan vállalat, amelyek új dimenziókat nyitnak meg a belső raktározás területén. Az innovatív megoldásaikkal forradalmasítják a logisztikai folyamatokat, és hatékonyabbá teszik a vállalkozások működését.

Az ALEF a saját technológiai megoldásain kívül, további szolgáltatásokat is kínál, amelyek felölelik az IT hálózat teljes életciklusát kezdve az ügyféligény kiértékelésétől, a megfelelő megoldási javaslat kidolgozásán és annak más rendszerekkel történő integrációján át, a tényleges beüzemelésig, sőt végül üzemeltetését és optimalizációját is. A műszaki megoldásokon kívül az Önök projektjeit pénzügyi, logisztikai és marketing szolgáltatásokkal is tudjuk támogatni, ami elég egyedi ajánlat a piacon!

Az AGILOX cég olyan okos és rugalmas raktári robotokat fejleszt, amelyek képesek önállóan navigálni a raktárakban és végrehajtani a különböző anyagmozgatási feladatokat. Az AGILOX robotok mesterséges intelligenciával és algoritmusokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy azonnal reagáljanak a változó környezeti feltételekre és optimalizálják a mozgási útvonalakat.

Ez az egyedi ajánlat, gyorsabb és hatékonyabb projekt kivitelezést eredményez a raktárakban és gyárakban, mindez csökkenti a bevezetés és fenntartás költségeit!

Az ALEF elkötelezett a vállalati partnereinek támogatásában, ezért fontosnak tartjuk, hogy az MLBKT éves rendezvényén szakértői csapatunkkal találkozhassanak a résztvevők, kérdésekre válaszoljanak, akik nem mellesleg egy AGILOX Logisztikai Robottal is szemléltetni fogják a lehetsőségeket.

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!