KAPCSOLAT

Matos-Beke Ramona 

Marketing manager

LeasePlan Hungária Zrt.

ramona.beke@leaseplan.com

 +36 20 239 8210

https://www.leaseplan.com/hu-hu/

ALD Automotive | LeasePlan

A vállalat nemzetközi hátteréről és a közelmúltban bekövetkezett tulajdonosváltásról

 

Az ALD Automotive | LeasePlan 2023. május 23-án, a LeasePlan, ALD Automotive általi felvásárlásával jött létre. A két vállalatot korábban, külön-külön is a világ vezető flottakezelőiként tartották számon, melyek tevékenysége azonos, azaz teljeskörű operatív lízingszolgáltatást, rugalmas havidíj konstrukciókat, flottaüzemeltetési szolgáltatásokat és sokrétű mobilitási megoldást biztosítanak nagyvállalati-, kis- és középvállalati ügyfeleinek. A fúzió által létrejövő ALD Automotive | LeasePlan, világszerte 44 országban aktív közvetlen jelenlétével és további 16 országban stratégiai együttműködés által, összesen 60 országban egyedülálló pozíciót tölt be a piacon, amely lehetővé teszi számára, hogy kijelölje a zéró kibocsátáshoz és a digitális átálláshoz vezető utat és tovább formálja az iparágat, innovációi és technológia-alapú szolgáltatásai által, a fenntartható mobilitás széleskörű elterjedése érdekében. Az új vállalat világszerte 3.3 millió autóból álló flottáját 15.700 munkavállaló menedzseli.

 

Az ALD Automotive | LeasePlan Magyarországról:

 

A LeasePlan és az ALD Automotive hazánkban a flottakezelő piac két legerősebb vállalata volt, együttesen pedig közel 3.000 ügyfelet és 33.000 autóból álló flottát kezel.

 

A hagyományos operatív lízing szolgáltatás teljeskörű flottamenedzsmentet foglal magában, melynek értelmében a flottakezelő az autó kiválasztásában nyújtott segítségtől és annak finanszírozásától kezdve, az adminisztrációs feladatokon, szerviz- és karbantartáson, adó-, biztosítás- és bírságügyintézésen keresztül, a futamidő végi használtautó értékesítésig mindent menedzsel. Az ügyfél így az autó átvételétől annak leadásáig, kiszámítható havi díj megfizetése mellett gyakorlatilag mentesül minden, autóüzemeltetéssel kapcsolatos feladat alól. Nagyvállalati ügyfelek számára a szolgáltatás kiegészül folyamatos, stratégiai tanácsadással és rendszeres riportálással is.

 

A lízingszerződések jellemzően 3-4 éves futamidőre szólnak, de a LeasePlan FlexiPlan és az ALD Flex szolgáltatás által elérhető rugalmas, rövidtávú cégautó bérlés is, mely akár már 1 hónaptól igénybevehető, az operatív lízing nyújtotta szolgáltatások teljeskörű igénybevétele mellett. Használtautó értékesítési üzletágával a vállalat a tartós bérletből visszaérkező lízing autókat kínálja kereskedőknek és magánszemélyeknek, amelyek az ország egyik legnagyobb online piacterén, valamint a budaörsi használtautó-szalonban is megvásárolhatóak.

 

A vállalatról és konkrét ajánlatokról az alábbi felületeken informálódhat:

 

https://www.aldautomotive.hu/

https://www.leaseplan.com/hu-hu/

https://autotartosberlet.hu/

https://autotartosberlet.hu/rovidtavu-autoberles

https://usedcars.leaseplan.com/hu-hu

NE MARADJON LE! Regisztráljon még ma!